search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:09
MENU CLOSE

Νάταλι Πόρτμαν: Συγχώρησε την απιστία του συζύγου της αλλά… υπό όρους

14.07.2023 21:39
portman-new

Ο σύζυγος της Νάταλι Πόρτμαν, ο Γάλλος χορογράφος Benjamin Millepied, απάτησε τη σύζυγό του, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει… «σκάνδαλο».

Η έκπληξη, όμως, ήρθε όταν έγινε γνωστό ότι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δεν πρόκειται να χωρίσει και να διαλύσει τον γάμο της τόσο εύκολα.

Η ηθοποιός αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον σύζυγό της, ωστόσο ο ίδιος θα πρέπει να τηρήσει κάποιους όρους, αν θέλει να παραμείνει σύζυγός της. Αυτό εξήγησε μια πηγή πολύ κοντά στο ζευγάρι, όπως γράφει η «Marca».

Οι όροι της Νάταλι Πόρτμαν μετά την απιστία

«Προφανώς, θα υπάρξουν όροι και, προφανώς, εκείνος είναι εντάξει με όποιους κανόνες θέλει εκείνη, οπότε, αν κάνει ξανά λάθος, θα υπάρξει διαζύγιο», τονίζει η πηγή. Η απιστία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί ποτέ, αν και το μέσο ενημέρωσης Voici διαβεβαίωσε ότι ήταν με μια γνωστή Γαλλίδα influencer.

Πάντως, και παρά το ολίσθημα αυτό, η Natalie Portman είναι πρόθυμη να συνεχίσει την κοινή τους ζωή, αφού είδε τη συμπεριφορά του συζύγου της.

Διαβάστε επίσης:

Σόφη Ζαννίνου: «Απέβαλα την ώρα της παράστασης»

Βίκυ Καγιά: Μαζί με την κόρη της στην παραλία

Ντολφ Λούντγκρεν: Στη Μύκονο για διακοπές ο «Ιβάν Ντράγκο» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07