search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 01:17
MENU CLOSE

Σόφη Ζαννίνου: «Απέβαλα την ώρα της παράστασης»

14.07.2023 12:23
sofi-zanninoy-new

Για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει λόγω των απαιτητικών ωραρίων και συνθηκών στη δουλειά της μίλησε η Σόφη Ζαννίνου, αναφερόμενη και σε κάποια αναπάντεχα συμβάντα που βίωσε επί σκηνής.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν», αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι την περίοδο που έπαιζε με τον Χάρρυ Κλυν, απέβαλε την ώρα της παράστασης.

«Έπαιζα με τον Χάρρυ Κλυν και την ώρα της παράστασης έπαθα αποβολή. Συνέχισα κανονικά, τελείωσε και πήγα στο νοσοκομείο. Έκανα κανονικά τη διαδικασία και την επόμενη μέρα ήμουν στη δουλειά μου. Εκείνη την ώρα δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο, παρά μόνο την παράσταση. Μετά την παράσταση, έκλαψα. Ήμασταν στο καμαρίνι με τη Σοφία Παππά, ήταν τότε που γινόντουσαν και οι μεγάλοι σεισμοί» τόνισε.

Στη συνέχεια, η Σόφη Ζαννίνου αναφέρθηκε στην περίοδο που ο πατέρας της ήταν βαριά άρρωστος και βρισκόταν στο νοσοκομείο. Η ίδια τραγουδούσε, τότε, με τον Πάριο και την Αλεξίου και αναγκαζόταν να επισκέπτεται τον πατέρα της στην εντατική σε ώρες που δεν επιτρεπόταν ώστε να τού δώσει έστω ένα φιλί και να επιστρέψει στα καθήκοντά της.

«Όταν ο πατέρας μου ήταν στην εντατική που είχε κάνει εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς και εγώ τραγουδούσα με τον Πάριο και την Αλεξίου. Μετά το πρόγραμμα που έκανα, πήγαινα στο νοσοκομείο, στην εντατική και επειδή δεν μπορούσα να είμαι τις ώρες που επιτρεπόταν, παρακαλούσα τις κυρίες να του δώσω ένα φιλί να δω ότι ζει και να πάω σπίτι μου, μέχρι την επόμενη φορά που θα πήγαινα να τον δω.

Ο πατέρας μου όταν ψιλομεγάλωσα και μπορούσε να μου πει κάποια πράγματα μου είπε ότι σε αυτή τη δουλειά δεν θα πω ποτέ ότι νύσταξα, ότι κουράστηκα, ότι κρυώνω, ότι είμαι άρρωστη. Το μόνο που θα πεις μου έλεγε είναι… πέθανα. Σκέψου ότι κηδέψαμε τη γιαγιά μου στις 3 και στις 5.30 ο πατέρας μου ήταν στο θέατρο και έπαιζε “Τον τρελό του Λούνα παρκ” με τον Βέγγο.

Όταν ήμουν στην παλιά Αθήνα που πρωτοξεκινούσα την καριέρα μου στο τραγούδι, είχε χάσει τον πατέρα της η Μαρινέλλα. Ήμασταν μαζί με Μητροπάνο και νομίζω έλειψε δυο μέρες μόνο από τη δουλειά της. Δεν θα ξεχάσω ποτέ που τραγουδούσε το “Άνοιξε πέτρα” και το δάκρυ δεν κύλησε, αλλά πετάχτηκε, εκσφενδονίστηκε. Το είδα με τα μάτια μου.

Τι θέλω να πω με αυτό; Δεν υπάρχει σε αυτή τη δουλειά, αυτό που σε κάποιες άλλες δουλειές μπορείς να πάρεις μια άδεια για να πενθήσεις» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Αποκαλύφθηκαν τα αίτια του θανάτου της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον μπασκετμπολίστα – «Καμία γυναίκα δεν αξίζει ποτέ να χτυπηθεί» (video)

Κιάρα Φεράνι: Βρίσκεται στη Μύκονο για το bachelorette της αδερφής της Φραντσέσκα (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06