search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 11:56
MENU CLOSE

Νάταλι Πόρτμαν: «Σύννεφα» στο γάμο της έφερε 25χρονη ακτιβίστρια

03.06.2023 14:12
PORTMAN

Σύννεφα έχουν επισκιάσει το γάμο της ηθοποιού Νάταλι Πόρτμαν και του συζύγου της, χορευτή μπαλέτου Μπέντζαμιν Μιλίπιντ, μετά την απιστία του με 25χρονη γαλλίδα ακτιβίστρια.

Δεν είναι η πρώτη κρίση που αντιμετωπίζει το ζευγάρι, το οποίο είχε παντρευτεί το 2012, καθώς πέρυσι είχαν βιώσει ακόμη έναν χωρισμό, τον οποίο έπειτα ξεπέρασαν.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στα γυρίσματα της ταινίας «Μαύρος Κύκνος» και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Άλεφ, 12 ετών, και την Αμαλία, 6 ετών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο σύζυγος της Νάταλι Πόρτμαν διατηρεί εξωσυζυγική σχέση με την Camille Étienne, μια 25χρονη ακτιβίστρια που αγωνίζεται για το κλίμα και τον πλανήτη.

Πηγή που είναι κοντά στο ζευγάρι, αναφέρει στην Page Six: «Δεν έχουν χωρίσει, προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματά τους. Ο Μπεν κάνει ό,τι μπορεί για να τον συγχωρήσει η Νάταλι. Αγαπάει κι εκείνη και την οικογένειά τους. Το μοναδικό πράγμα στο οποίο εστιάζουν τώρα είναι τα παιδιά τους».

Παρά το γεγονός ότι φωτογραφίες έχουν απαθανατίσει τον Μιλίπιντ να περνά χρόνο με την 25χρονη γυναίκα, πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού δηλώνει στην Page Six ότι δεν έχουν χωρίσει αλλά προσπαθούν να λύσουν τα πράγματα και πως «ο Μπεν κάνει ό,τι μπορεί για να τον συγχωρέσει η Νάταλι. Την αγαπάει».

Η πέτρα του σκανδάλου

Η 25χρονη ακτιβίστρια είναι φίλη της Γκρέτα Τούνμπεργκ και έχει γυρίσει μια σειρά από ταινίες μικρού μήκους για το περιβάλλον. Είναι η συγγραφέας του βιβλίου «Για μια οικολογική εξέγερση: Ξεπερνώντας τη συλλογική μας αδυναμία».

Η ίδια έχει γίνει γνωστή για δράσεις πολιτικής ανυπακοής και ευαισθητοποίησης με την συλλογικότητα “Είμαστε έτοιμοι”, της οποίας έγινε εκπρόσωπος το 2018. Έχει σπουδάσει κοινωνικές επιστήμες στο Sciences Po Paris και συχνά παρεμβαίνει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για θέματα σχετικά με το περιβάλλον.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Ζουγανέλης: Η σφιχτή αγκαλιά με τον Νίκο Συρίγο, μετά τις φήμες

Νόνικα Γαληνέα: Το μήνυμα της εγγονής της μετά τον θάνατό της

Νίκος Ζιάγκος: Έπαθε …Σπαλιάρα – «Έχω κάνει σεξ με 3.800 γυναίκες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 11:54