ΤΕΤΑΡΤΗ 23.07.2025 15:20
MENU CLOSE

Βαλαβανίδης για Φιλιππίδη: «Έβλεπα ότι είναι λίγο μουρντάρης»

15.07.2023 11:58

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις καταγγελίες για σεξουαλικές κακοποιήσεις στο θέατρο μίλησε ο Χρήστος Βαλαβανίδης στην εφημερίδα Ontime.

«Έκανε λανθασμένες επιλογές στη ζωή του κι αυτό το πληρώνει ακόμα και σήμερα. Γι’ αυτό πρέπει κανείς να είναι πολύ προσεκτικός στα βήματά του, ειδικά σε αυτά που πάνε μαζί με την καριέρα. Γιατί άλλη η καριέρα του ηθοποιού κι άλλη η ζωή», επισήμανε.

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης είπε πως μπορεί να ξανασυνεργαζόταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη αν επέστρεφε στο θέατρο και δήλωσε πως ο ίδιος δεν έχει δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση.

Σε ερώτηση για το αν όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας «πλήγωσαν» το θέατρο απάντησε: «Το θέατρο δεν έχει ανάγκη. Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Εγώ είδα το χειμώνα και θέατρα γεμάτα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το θέατρο δεν πληγώθηκε. Πάντα υπήρχαν αυτά στο θέατρο. Απλώς σήμερα υπάρχει το metoo και βγήκε όλο αυτό προς τα έξω».

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Instagram vs Reality – Το σώμα της με και χωρίς Photoshop

Ρίκα Διαλυνά για Καινούργιου: «Ούτε να την ξαναδώ δεν θέλω»

Νάταλι Πόρτμαν: Συγχώρησε την απιστία του συζύγου της αλλά… υπό όρους

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.07.2025 15:20
Exit mobile version