search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:29
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση για εκλογή προέδρου στις 10 και 16 Σεπτεμβρίου εισηγείται η Ράνια Σβίγκου

16.07.2023 15:20
svigkou_rania

Παράταση μίας εβδομάδας προβλέπει τελικώς η πρόταση  για τον οδικό χάρτη που θα εισηγηθεί εκ μέρους της ΠΓ  η γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, στο 300μελές όργανο.

Συγκεκριμένα, το τέλος Αυγούστου φεύγει από το… κάδρο και πλέον το Διαρκές Συνέδριο προτείνεται να γίνει στις 3 Σεπτεμβρίου και οι δύο γύροι για την εκλογή αρχηγού στις 10 και 16 Σεπτεμβρίου.

Η πρόταση που θα κατατεθεί αντιπαραθετικά σε αυτή την εισήγηση καθώς ζητά μετάθεση της εκλογής αρχηγού μετά τις Αυτοδιοικητικές εκλογές προβλέπει τις εξής ημερομηνίες: 3 Σεπτέμβρη Διαρκές Συνέδριο, και 24 Οκτωβρίου Έκτακτο Συνέδριο και εκλογή αρχηγού στα τέλη Νοεμβρίου.

Σε λίγη ώρα ξεκινούν οι ψηφοφορίες στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ επί της εισήγησης της ΠΓ για το χρονοδιάγραμμα ή αλλιώς τον οδικό χάρτη που οδηγεί στη διαδικασία εκλογής προέδρου.

Η εισήγηση την οποία παρουσίασε χθες η Γραμματέας του κόμματος Ράνια Σβίγκου, προτείνει Διαρκές Συνέδριο το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου και εκλογή αρχηγού στις 3 και 10 Σεπτεμβρίου. Υπενθυμίζεται πως υπέρ της μετάθεσης των διαδικασιών έχουν εκφραστεί ο Διονύσης Τεμπονέρας, ο Παύλος Πολάκης και ο Χρήστος Σπίρτζης

Διαβάστε επίσης:

Ραγκούσης στην ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Μονόδρομος η εκλογή νέου αρχηγού το Σεπτέμβριο – Δεν είναι fast track

Φίλης: «Χάσαμε ως Αριστερά ενώ επιχειρούσαμε κέντρο»

ΣΥΡΙΖΑ: «Απροστάτευτοι εργαζόμενοι εν μέσω καύσωνα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:14