search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:03
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφος …εμπιστοσύνης Βούτση σε Αχτσιόγλου

16.07.2023 12:44
voutsis_axtsioglou

Τη στήριξη στην υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνει η τοποθέτηση του Νίκου Βούτση στη σημερινή δεύτερη και καταληκτική ημέρα εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

«Εκτιμώ ότι η υποψηφιότητα της συντρόφισσας Αχτσιόγλου, προσδίδει την αναγκαία ευρεία συναίνεση και εναρμονίζεται με την ανάγκη κοινωνικής στήριξης στη σύγχρονη Αριστερά. Την Αριστερά της διακυβέρνησης και των κοινωνικών αγώνων», ανέφερε χαρακτηριστικά στο πλαίσιο της ομιλίας του.

«Η παραίτηση του συντρόφου Αλέξη Τσίπρα, δυσκολεύει αλλά και επιταχύνει την αναζήτηση ηγετικών λύσεων, ενόψει αυτής της αδήριτης ανάγκης για άμεση πολιτική επανεκκίνηση, ενόψει της ανάγκης για τολμηρή απεύθυνση από το έδαφος της Αριστεράς σε όλον τον προοδευτικό χώρο. Και για προωθητικές πολιτικές συνθέσεις, που θα είναι απόρροια συλλογικής λειτουργίας των ηγετικών οργάνων αλλά και δημοκρατικής λειτουργίας όλου του κόμματος. Ταυτόχρονα χρειάζεται η τολμηρή ανάδειξη με την αναγκαία βεβαίως στήριξη από όλους μας, μιας νεότερης γενιάς στελεχών στην εικόνα και την καρδιά αυτής της προσπάθειας», επισήμανε.

Διαβάστε επίσης:

Κικίλιας για πυρκαγιές: «Η κρατική μηχανή είναι και θα είναι σε επιφυλακή» (Video)

ΣΥΡΙΖΑ: «Βεντέτα» Πολάκη – Ραπανάκη για το… lifestyle και ένα άρθρο που δε δόθηκε

Σωκράτης Φάμελλος: Έστω και καθυστερημένα καλούμαστε «να ενηλικιωθούμε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:01