search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 15:25
MENU CLOSE

Βόλος: Πάτησε με το αμάξι τη μητέρα του γιατί δεν τον άφηνε να φύγει από το σπίτι

20.07.2023 09:03
Photo credit: gegonota.news

Μήνυση σε βάρος του 25χρονου γιου της κατέθεσε μια γυναίκα στον Βόλο καθώς, όπως καταγγέλει την τραυμάτισε με το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με το gegonota.news το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης με τον 25χρονο να βάζει όπισθεν και να χτυπάει τη μητέρα του η οποία βρισκόταν πίσω από το αυτοκίνητο.

Ο 25χρονος φέρεται να αντέδρασε επειδή η μητέρα του δεν τον άφηνε να φύγει από το σπίτι. Η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο και εξετάστηκε από τους γιατρούς, οι οποίοι διαπίστωσαν πως το χτύπημα που είχε υποστεί δεν ήταν σοβαρό

Σε βάρος του 25χρονου, που συνελήφθη την Τετάρτη, σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ωστόσο, η δίκη δεν έγινε, καθώς δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο η μητέρα του και έτσι η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για αύριο Παρασκευή.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός σήμερα: Ξεκινά το νέο κύμα καύσωνα – Έως τους 43 βαθμούς ο υδράργυρος

Καύσωνας «Κλέων»: Έκτακτη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας στις 11:00

Δερβενοχώρια: Φωτιά σε επιχείρηση με καύσιμα (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 15:25