search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 09:18
MENU CLOSE

Χαλκίδα: Νέα στοιχεία για τον θάνατο του άνδρα με συμπτώματα θερμοπληξίας – «Δεν ήταν ντελιβεράς» – Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

21.07.2023 14:25
NOSOKOMEIO_ndiadromos_new

Θύμα θερμοπληξίας φαίνεται ότι ήταν ο άνδρας που έχασε τη ζωή του στη Χαλκίδα, ωστόσο διαψεύδονται από τρεις διαφορετικές πηγές οι πληροφορίες που τον ήθελαν να εργάζεται ως διανομέας.

Αν και αρχικά είχε δημοσιευτεί σε τοπικό σάιτ της Εύβοιας ότι ο 43χρονος ήταν ντελιβεράς, ο πατέρας του, μιλώντας στο evima.gr, το διέψευσε.

Σε διάψευση προχώρησε και το νοσοκομείο Χαλκίδας που αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

«Την Πέμπτη 20/07/2023 προσεκομίσθει στις 16:55 μ.μ. στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χαλκίδας με ασθενοφόρο άνδρας 46 ετών (όχι διανομέας) άσφυγμος, άπνοος και με μυδρίαση άμφου. Θερμοκρασία σώματος 40 βαθμοί. Έγινε ανάνηψη, ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωση χωρίς αποτέλεσμα. Ώρα ισοηλεκτρικής γραμμής ηλεκτροκαρδιογραφήματος 17:30 μ.μ. Πιθανή αιτία θανάτου καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία».

Αντίστοιχη δήλωση διάψευσης έκανε στο evima και ο πρόεδρος του Σωματείου Καταστηματαρχών Εστίασης-Αναψυχής και Ψυχαγωγίας Εύβοιας, Βασίλης Ευθυμίου, που διευκρίνισε ότι ο άντρας δεν ασκούσε αυτό το επάγγελμα.

Ο άνδρας σύμφωνα με το τοπικό σάιτ έκανε βόλτες στο κέντρο της Χαλκίδας με το ποδήλατο του για αρκετές ώρες μέσα στη ζέστη.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οριστικές απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου του αναμένεται ότι θα δώσει η νεκροψία – νεκροτομή. 

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στη Μενεμένη: «Μου επιτέθηκε σεξουλικά και τον σκότωσα» – Γιατί ο 29χρονος είπε ψέματα ότι δολοφόνησε άλλους δύο

Γυναικοκτονία στη Χαλκίδα: «Δεν πέρναγα καλά και τη σκότωσα»

Καύσωνας: 8 εκατομμύρια άνθρωποι θα βιώσουν θερμοκρασίες άνω των 39°C – Οι περιοχές που θα «υποφέρουν»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 09:16