search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:30
MENU CLOSE

Φωτιά στη Ρόδο: Τουρίστας τραβά σε βίντεο την καταστροφή – Σοκάρει το «πριν» και το «μετά» (Video)

24.07.2023 13:13
rodos-fotia-new

Συγκλονισμένοι δηλώνουν αμέτρητοι τουρίστες στη Ρόδο που αναγκάστηκαν να διακόψουν τις διακοπές τους και να επιστρέψουν έντρομοι στη χώρα τους λόγω των πύρινων μετώπων που σαρώνουν το νησί.

Εικόνες καταστροφής με καμμένα σπίτια, χαμένες περιουσίες, νεκρά ζώα αντίκρισαν φέτος ολόκληρες οικογένειες που ήρθαν στη χώρα να απολαύσουν τις διακοπές τους και βρέθηκαν «κουλουριασμένοι» στο πάτωμα του Διεθνούς Αεροδρομίου της Ρόδου και σε αθλητικές αίθουσες, αναμένοντας με αγωνία να μεταφερθούν στην ασφάλεια του σπιτιού τους.

Πολλοί είναι αυτοί, μάλιστα, που θέλησαν μοιραστούν στα social media, τις τραγικές στιγμές που βίωσαν. Ένας από τους τουρίστες που βρισκόταν σε ξενοδοχείο της Λίνδου ανέβασε το «πριν» και το «μετά» της τεράστιας φωτιάς που έκαψε και το ξενοδοχείο που έμενε. Οι εικόνες σοκάρουν…

@k_urdo4 #rhodos2023 #friends #lindosimperialhotel ♬ original sound – K_urdo4

Επτά ημέρες μετά την ώρα που εκδηλώθηκε η πρώτη εστία πυρκαγιάς, η Ρόδος συνεχίζει να φλέγεται με τα μέτωπα να έχουν εξαπλωθεί στο ανατολικό τμήμα του νησιού, με τον συνδυασμό καύσωνα και ανέμων να δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Διαβάστε επίσης:

Ακρόπολη: Αλλαγή ωραρίου και σήμερα λόγω καύσωνα

Καλλιθέα: Νεκρός από θερμοπληξία εργαζόμενος του δήμου

Φωτιά τώρα και στο Πήλιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:29