search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 15:15
MENU CLOSE

Καλλιθέα: Νεκρός από θερμοπληξία εργαζόμενος του δήμου

24.07.2023 12:23
EKAV

Τραγωδία σημειώθηκε στην Καλλιθέα, καθώς ένας 49χρονος εργαζόμενος του δήμου έχασε τη ζωή του, εν ώρα υπηρεσίας, από θερμοπληξία.

Όπως αναφέρει το kallitheaonline.gr, το οποίο επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες, ο 49χρονος αφού ξεκλείδωσε την είσοδο της παιδικής χαράς και διήνυσε μια απόσταση περίπου 50 μέτρων μέχρι να φτάσει στη δεύτερη είσοδο, κατά την προσπάθεια του να ξεκλειδώσει το λουκέτο κατέρρευσε.

Οι περίοικοι ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ, που έφτασε σε ελάχιστα λεπτά συνοδεία ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ενός περιπολικού της ΕΛΑΣ και ενός δικυκλιστή διασώστη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kallitheaonline.gr, ο διασώστης -σύμφωνα με τις μαρτυρίες- έδωσε υπεράνθρωπη μάχη επί περίπου 20 λεπτά εφαρμόζοντας ΚΑΡΠΑ και κάνοντας χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο 49χρονος διεκομίσθη στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπέστη καρδιακή ανακοπή λόγω θερμοπληξίας. Ωστόσο, αύριο θα γίνει η νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια θανάτου.

Όπως αναφέρει το kallitheaonline.gr, ο εργαζόμενος αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα υγείας και ανήκε σε ευπαθή ομάδα.

Διαβάστε επίσης:

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Ρόδο, καίγονται σπίτια στο Ασκληπιείο, εκκενώνονται Γεννάδι και Βάτι – Η εικόνα σε Κέρκυρα, Αίγιο και Κάρυστο (videos)

Φωτιά στη Ρόδο: Σκηνές χάους περιγράφουν οι Βρετανοί τουρίστες (Photos)

Φωτιά στη Ρόδο: Στις αυλές των σπιτιών πανικόβλητα ελάφια (photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 15:14