search
ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 03:37
MENU CLOSE

Φωτιά στη Λαμία: Δύο πυροσβέστες και δύο εθελοντές τραυματίστηκαν – Διακομίστηκαν στο νοσοκομείο

26.07.2023 19:23
fotia lamia 77- new

Στο νοσοκομείο Λαμίας μεταφέρθηκαν 4 άτομα, δύο πυροσβέστες και δύο εθελοντές που επιχειρούσαν στο μεγάλο μέτωπο της φωτιάς που ξέσπασε στην πόλη και οδήγησε στην εκκένωση του βορείου τμήματός της.

Οι πυροσβέστες και οι εθελοντές έδιναν μάχη με τις φλόγες στο Κάστρο και στον Αφανό Λαμίας, όταν σύμφωνα με το lamiareport, ένας πυροσβέστης και δύο πολίτες ζήτησαν βοήθεια λόγω αναπνευστικών προβλημάτων, ενώ ένας ακόμη πυροσβέστης τραυματίστηκε ελαφρά στην προσπάθειά του να προσεγγίσει επικίνδυνη εστία σε δύσβατο σημείο.

Την ίδια ώρα, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας Ανδρέας Κολοκυθάς επικοινώνησε με το σύνολο του Ιατρονοσηλευτικού προσωπικού και ζήτησε να βρίσκονται σε επιφυλακή σε περίπτωση που χρειαστεί να συνδράμουν στα Επείγοντα και στις Κλινικές.

Διαβάστε επίσης:

Φθιώτιδα: Φωτιά στην Κάτω Τιθορέα – Μήνυμα από το 112

Μπέος στο Βελεστίνο: «Έχει δεξαμενές προπανίου στα 20 μέτρα, φύγετε, να σωθεί ο κόσμος»

Συνθήκες «Σαχάρας» στις λαϊκές αγορές: 70 βαθμούς κάτω από ομπρέλα, 140 η κάφτρα τσιγάρου, όπως κατέγραψε θερμική κάμερα







google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 00:50