search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:38
MENU CLOSE

Βούρκωσε η Πλευρίτου μετά την αποτυχία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο

28.07.2023 21:54
PLEURITOU
Screenshot ΕΡΤ

Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών της Ελλάδας ταξίδεψε στη Φουκουόκα της Ιαπωνίας με στόχο το μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Το ασημένιο μετάλλιο του 2022 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα άνοιξε την όρεξη στα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου αλλά έμειναν με την 8η θέση στη Φουκουόκα. Στο τελευταίο τους παιχνίδι έχασαν με 14-12 από τον Καναδά και η Ελευθερία Πλευρίτου ξέσπασε.

Η αρχηγός της ομάδας δήλωσε στην ΕΡΤ:

«Η όγδοη θέση δεν μας ικανοποιεί καθόλου. Είμαστε πολύ στενοχωρημένες και απογοητευμένες από τα τελευταία παιχνίδια και ειδικά για το σημερινό. Τα προηγούμενα κρίθηκαν στο γκολ που φαίνεται ότι οι ομάδες έχουμε στο ίδιο επίπεδο. Και οι οκτώ ομάδες εδώ είμαστε το ίδιο καλές και έχει φανεί από τα σκορ, όλα έχουν κριθεί στο γκολ, κάθε ομάδα μπορεί να νικήσει την άλλη ανά πάσα στιγμή και μέρα, οπότε εμείς αδικούμε τους εαυτούς μας. Ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και στις επόμενες δύο διοργανώσεις, τον Ιανουάριο στο Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο θα έχουμε καλύτερο πρόσωπο. Θα μαζέψουμε τα κομμάτια μας γιατί η 8η θέση μας αδικεί και πιστεύω σε κάθε μια από τις συμπαίκτριές μου.

Στον αθλητισμό χρειάζονται κι αυτά. Όπως πέρυσι που από την έβδομη θέση, βγήκαμε δεύτερες στην Ευρώπη. Όλοι γνωρίζουμε ότι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο γιατί είμαστε πέντε ομάδες, ενώ στο Παγκόσμιο είμαστε 7-8. Θα είναι δύσκολο και το Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο, σίγουρα μεγάλος στόχος είναι η πρόκριση, αλλά θα παλέψουμε και για ένα μετάλλιο, γιατί η ομάδα μας αξίζει πολλά περισσότερα».

Διαβάστε επίσης:

Ασημένιο μετάλλιο ο Σεραφείμ Εμινίδης στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεολαίας

Φωτιές: Αντιμέτωποι με το «τρίγωνο του Διαβόλου»: Θερμοκρασία, ξηρασία, άνεμοι

Πάτρα – Κατάρρευση γέφυρας: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ακόμη δύο κατηγορούμενοι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:37