search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 00:35
MENU CLOSE

Έβρος: Σοκαριστικό βίντεο δείχνει διακινητές να κινούνται στο αντίθετο ρεύμα για να γλιτώσουν την καταδίωξη

01.08.2023 23:45
evros diakinites metanaston – new

Τον τρόμο σκορπούν σχεδόν καθημερινά οχήματα διακινητών στον Έβρο που φτάνουν στο σημείο να κινούνται για χιλιόμετρα, στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας οδού, προκειμένου να αποφύγουν τα μπλόκα.

Σε σύσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου, αποφασίστηκε η λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση του προβλήματος, το οποίο έχει φέρει στα όριά τους τους κατοίκους του νομού, καθώς έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες σοβαρά ατυχήματα.

«Το να υπάρχει κίνηση ανάποδα στην κυκλοφορία και να έχουμε θανάτους συνανθρώπων μας είναι κάτι τρομερό, είναι κάτι που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να το αφήσουμε να εξελιχθεί», σημείωσε μιλώντας στο OPEN ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου.

Οι διακινητές προκειμένου να αποφύγουν τα συνεχή μπλόκα των αρχών, υιοθετούν -εκτός από τη χρήση του αντίθετου ρεύματος κυκλοφορίας-, τη μετακίνηση με κλεμμένα αυτοκίνητα, μέσω δύσβατων μονοπατιών, όπως φαίνεται και στα βίντεο που ανεβάζουν οι ίδιοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο τις ζωές οδηγών και επιβαινόντων σε οχήματα.

Tο Σάββατο οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο λιμάνι της πόλης, ενώ οι αγρότες του νομού σκοπεύουν να βγουν με τα τρακτέρ τους την Εγνατία Οδό, ζητώντας την άμεση εφαρμογή των προτεινόμενων μέτρων για την αντιμετώπιση της παραβίασης κανόνων οδικής κυκλοφορίας από τους διακινητές.

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η σπείρα που παρίστανε τους λογιστές και εξαπατούσε ηλικιωμένους

Φωτιές: Ακατάλληλα 112 κτίρια σε Αττική και Κορινθία «έδειξε» η καταγραφή

Μαγικές εικόνες από την πανσέληνο του Αυγούστου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 00:30