search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:17
MENU CLOSE

Zhanna Samsonova: Η vegan influencer φέρεται να έχασε τη ζωή της από ασιτία

01.08.2023 20:51
influencer
Zhanna D’Art/ Instagram

Η ασιτία και η εξάντληση φέρονται να ήταν τα αίτια του θανάτου της vegan influencer, Zhanna Samsonova, που πέθανε στις 21 Ιουλίου 2023, στη Μαλαισία.

Η vegan influencer, Zhanna Samsonova, καταγόταν από την Ρωσία και ακολουθούσε επί δέκα χρόνια μια ωμοφαγική vegan διατροφή που αποτελούνταν από φρούτα, φύτρες ηλιόσπορου, smoothies φρούτων και χυμούς. Υπήρχαν επίσης περίοδοι κατά τις οποίες η 39χρονη ασκούσε «ξηρή νηστεία» – όπου αρνιόταν να φάει ή να πιει οτιδήποτε για μέρες, σύμφωνα με τη dailymail.co.uk.

Η influencer, η οποία είχε πάνω από 10.000 followers στο Instagram και ταξίδευε σε όλη την Ασία τα τελευταία 17 χρόνια, φέρεται να πέθανε από λοίμωξη που μοιάζει με χολέρα και η οποία επιδεινώθηκε από την ακραία περιοριστική διατροφή της, δήλωσε η μητέρα της στη ρωσική εφημερίδα Vechernyaya Kazan. Πρόσθεσε πως η κόρη της επρόκειτο να επιστρέψει στο Καζάν την ημέρα του θανάτου της.

Η influencer, η οποία εμφανιζόταν όλο και πιο αδυνατισμένη στα βίντεο της στα social media όσο περνούσε ο καιρός, δημοσίευε πλάνα από το γεύμα της, το οποίο κατά καιρούς αποτελούνταν από ένα ολόκληρο πεπόνι και χυμό καρότου.

Διαβάστε επίσης:

Εντυπωσιακό βίντεο από το τηλεσκόπιο Hubble – Κατέγραψε την ατμόσφαιρα εξωπλανήτη να εξατμίζεται

Νέα Υόρκη: Yπαίθριο hot spot μεταναστών στο Μανχάταν – Πρωτόγνωρες εικόνες με αιτούντες άσυλο να κοιμούνται στα πεζοδρόμια

AFP για Πόρο: Απογοητευμένοι οι νησιώτες για το σχέδιο εντατικοποίησης ιχθυοκαλλιεργιών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:15