search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 03:24
MENU CLOSE

Πήλιο: Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της τουρίστριας από σφαίρα πισώπλατα – Ανακρίνεται ο άνδρας της

02.08.2023 12:42
peripoliko22

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στο Πήλιο, μετά την ανατροπή αναφορικά με την αιτία θάνατου της 58χρονης τουρίστριας, που αρχικά είχε αποδοθεί σε παθολογικά αίτια, ωστόσο ο ιατροδικαστής εντόπισε στην πλάτη της μια σφαίρα…

Ανακρίνεται ο άνδρας της

Όπως αναφέρει ο enikos, αμέσως μόλις έγιναν γνωστά τα αίτια του θανάτου ξεκίνησαν από την αστυνομία έρευνες, επικεντρωμένες στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή στο πλαίσιο των ερευνών, ανακρίνεται και ο σύζυγος της γυναίκας, έπειτα από τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που μετέδωσε και η ΕΡΤ, η 58χρονη Γερμανίδα τουρίστρια ήταν νεκρή 4-5 ώρες πριν ο σύζυγός της δηλώσει τον θάνατό της.

Από αιφνίδια αίτια… δολοφονία

Η Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Λάρισας αποδίδει τον θάνατο σε ανθρωποκτονία με τραύμα διαμπερές από περίστροφο στην θωρακική χώρα, στην καρδιά και στους πνεύμονες, ενώ αρχικά είχε αποδοθεί σε αιφνίδιο αίτιο.

Έτσι, ένας αρχικά αιφνίδιος θάνατος μιας γυναίκας μέσης ηλικίας, πριν από 11 ημέρες, που έκανε διακοπές σε παραθαλάσσιο χωριό του Ν. Πηλίου και συγκεκριμένα στη Μηλίνα, εξελίσσεται σε μυστήριο, καθώς ο θάνατός της προήλθε από σφαίρα στην πλάτη, με όπλο διαμετρήματος 22mm.

Σύμφωνα με τη διαδικασία, το πτώμα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, με αρκετές ημέρες καθυστέρησης λόγω φόρτου εργασίας, όπου και τελικά στη νεκροψία – νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι θάνατος οφείλεται σε ανθρωποκτονία.

Τι αναφέρεται στην ιατροδικαστική έκθεση 

Σύμφωνα με το newsit.gr, η ιατροδικαστής της Υπηρεσίας της Λάρισας Χρυσαυγή Κούση, στην αναφορά της στην Αστυνομία εξηγεί με λεπτομέρειες, τι ακριβώς διαπίστωσε κατά την εξέταση της Γερμανίδας. 

Ειδικότερα, όπως αναφέρει: «Κατά την ιατροδικαστική εξέταση της θανούσης διαπιστώθηκε ότι αυτή θέλει τραύμα ως επί πύλης εισόδου βλήματος στην αριστερή οπίσθια θωρακική επιφάνεια, με φόρα από πίσω προς τα εμπρός και με ανωφερή πορεία. Η πορεία του βλήματος διαπερνά το 9 – 10 μεσοπλεύριο διάστημα, τον κάτω λοβό του αριστερού πνεύμονα, το περικάρδιο, το οπίσθιο τοίχωμα της αριστερής κοιλίας της καρδιάς, το πρόσθιο τοίχωμα της αριστερής κοιλίας της καρδιάς – (διαμπερές τραύμα καρδιάς), το δεύτερο– τρίτο  μεσοπλεύριο διάστημα, τα μαλακά μόρια άνωθεν του αριστερού μαστού, χωρίς πύλη εξόδου. Συναφώς αναφέρεται ότι πρόκειται για βολίδα πυροβόλου όπλου, μικρού διαμετρήματος, πιθανόν 22mm. Η πύλη εισόδου δεν ήταν εμφανής. Το φόρεμα της θανούσης φέρει αντίστοιχα στο σημείο πολύ μικρή οπή».

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Άγνωστοι βανδάλισαν τον τάφο του Νίκου Καζαντζάκη (photos/video)

«Έβρασαν» κεντρική και νότια Ελλάδα – Ο πιο ζεστός Ιούλιος από το 2010

Φωτιές: Ολοκληρώθηκε η βασική καταγραφή ζημιών – «Κόκκινα» 118 κτίρια σε Αττική, Κορινθία, Ρόδο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34