search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:03
MENU CLOSE

Το ανατριχιαστικό μήνυμα της Vegan influencer λίγες μέρες πριν πεθάνει από ασιτία

02.08.2023 13:02
vegan

Η vegan ingluencer που ήταν φανατικά υπέρ της ωμής διατροφής, Zhanna Samsonova μοιράστηκε ένα ανατριχιαστικό μήνυμα στο Instagram λίγες ημέρες πριν από τον φερόμενο «θάνατο από ασιτία» στις 21 Ιουλίου.

«Η ζωή δεν έχει νόημα, αλλά αξίζει να τη ζεις, αρκεί να αναγνωρίζεις ότι δεν έχει νόημα», έγραψε η 39χρονη Samsonova σε ένα story στο Instagram πριν από δύο εβδομάδες, σύμφωνα με τη New York Post.

Η influencer που έχει συγκεντρώσει πάνω από 27 εκατομμύρια ρποβολές στο Tik Tok στη φωτογραφία που ανέβασε με τη συγκεκριμένη λεζάντα είχει μια σοκαρισμένη έκφραση στο πρόσωπό της, φοράει καπέλο του μπέιζμπολ στο κεφάλι της και γυαλιά ηλίου στο πρόσωπό της.

Εκτός από τις αποθηκευμένες ιστορίες της, η Samsonova δεν είχε δημοσιεύσει στο Instagram ή το Facebook της εδώ και επτά εβδομάδες – και το TikTok της ήταν ανενεργό για ένα χρόνο και πέντε μήνες.

Παρά την απουσία νέου περιεχομένου, η αυτοαποκαλούμενη σεφ ωμών τροφών διατηρούσε χιλιάδες οπαδούς σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε επίσης:

23χρονος κροίσος εξηγεί γιατί δεν θέλει κανέναν φίλο: «Είμαι πολύ απασχολημένος να πλουτίζω»

Ντόναλντ Τραμπ: Τι ακολουθεί μετά τη νέα δίωξη – Πώς επηρεάζεται η προεκλογική του εκστρατεία

Ντόναλντ Tραμπ: Παραπέμπεται σε δίκη για συνωμοσία – Οι 4 κατηγορίες που αντιμετωπίζει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:03