search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 03:32
MENU CLOSE

Κρήτη: 25χρονος αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος και είπε ότι τον λήστεψαν (Video)

03.08.2023 08:51
olpo-sfaires-new

Ένας νεαρός διανομέας στην Κρήτη πυροβολήθηκε κατά λάθος στην παλάμη του, ωστόσο, δεν αποκάλυψε εξ αρχής την αλήθεια στους αστυνομικούς και υποστήριξε ότι έπεσε θύμα ληστείας με την απειλή όπλου.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος που, μάλιστα, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παραμένει για νοσηλεία, κατέθεσε στους άνδρες της Ασφάλειας ότι μόλις έφτασε με το μηχανάκι του στην περιοχή της πρώην αμερικανικής βάσης στις Γούβες, ένας άγνωστος τον ακινητοποίησε με την απειλή όπλου και του ζήτησε τις εισπράξεις.

Έπειτα, υποστήριξε ότι ο υποτιθέμενος δράστης τον πυροβόλησε και τράπηκε σε φυγή. Επιπλέον, ισχυρίστηκε ότι δεν διέκρινε τα χαρακτηριστικά του δράστη γιατί ήταν σκοτάδι, ενώ δεν μπορούσε να δώσει σαφείς πληροφορίες ούτε και για το ακριβές σημείο που δέχτηκε την επίθεση.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η περιγραφή του είχε κενά και ασάφειες και έκαναν έρευνα στο σπίτι του που βρίσκεται σε άλλη τοποθεσία από αυτήν που υποτίθεται ότι πυροβολήθηκε. Εκεί, εντόπισαν κηλίδες αίματος και ένα όπλο που αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν αυτό με το οποίο είχε τραυματιστεί ο 25χρονος.

Ο νεαρός αναγκάστηκε, έτσι, να ομολογήσει ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε την στιγμή που το περιεργαζόταν, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Διαβάστε επίσης:

Σάμος: Διάσωση μεταναστών ανοιχτά του νησιού – Συνελήφθη ο διακινητής

«Μαύρο» ρεκόρ πνιγμών στις ελληνικές θάλασσες – Πάνω από 150 νεκροί τον Ιούλιο

Δείτε ποιες περιοχές της Αττικής θα έχουν σήμερα 03/08 διακοπή ρεύματος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32