search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 08:38
MENU CLOSE

Ελεονώρα Μελέτη: Απαντά στα επικριτικά σχόλια για τις φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ

11.08.2023 08:56
meleti-new (3)

Τη δική της απάντηση στα επικριτικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς για την εμφάνισή της στο Instagram έδωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του MEGA συνηθίζει να εμφανίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ σε αναρτήσεις της, κάτι που όπως φαίνεται… ενόχλησε κάποιους!

Με μια μακροσκελή της ανάρτηση όπου ποζάρει δίπλα στον σύζυγό της χαμογελαστή και άβαφη για ακόμα μια φορά, η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε σε όλους εκείνους που αναρωτιούνται γιατί δημοσιεύει φωτογραφίες όπου είναι απεριποίητη, ότι απλά αποδέχεται τον εαυτό της όπως είναι και τον αγαπά, δίχως μακιγιάζ και διάφορα φίλτρα. Προέτρεψε, μάλιστα, όσους δεν… αντέχουν την πραγματική της εικόνα, να απαυθυνθούν σε άλλα προφίλ…

«Αποδοχή. Αποδοχή είναι η απάντηση στο ερώτημα γιατί βγαίνω άβαφη. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν καλά πως στη ζωή μου δεν βάφομαι. Η ζωή μου είναι εκτός τηλεόρασης. Από την άλλη θέλω να απαντήσω σε γυναίκες που αναρωτιούνται σε τι αποσκοπώ όταν βγαίνω άβαφη, γιατί το κάνω αυτό και όλα τα σχετικά: (αν ανατρέξετε στο προηγούμενο ποστ θα καταλάβετε)», γράφει η Ελεονώρα Μελέτη στο τελευταίο της post και προσθέτει:

«Σε τίποτα δεν αποσκοπώ. Όταν βάφομαι να ξέρετε ότι κάπου αποσκοπώ. Αποσκοπώ στο να σας προωθήσω ένα προϊόν, να σας υποδεχτώ περιποιημένη στον τηλεοπτικό αέρα, να σας κάνω διαφήμιση με όλο το σωστό περιτύλιγμα. Όταν ανεβάζω άβαφη φωτογραφίες, είμαι απλά ο εαυτός μου. Τη βγάζω, μου αρέσει, κάτι σκέφτομαι και την ανεβάζω. Δεν κάνω κάτι διαφορετικό απ’ ό,τι όλοι.

Κατανοώ πως σε κάποιους δημιουργεί εντύπωση και είναι σεβαστό. Ειδικά μέσα στο Instagram μπορεί να είναι και ριψοκίνδυνο. Αλλά μ’ αρέσει το ζην επικινδύνως. Δέχομαι πως σε κάποιους δεν θα αρέσει, και αυτό σεβαστό και αποδεκτό, αλλά δεν με αφορά. Υπάρχουν προφίλ για όλα τα γούστα.

«Είμαι και νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Και αυτό θα το πρεσβευθώ και εδώ. Πάμε πάλι: είμαι και νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Τον αποδέχομαι. Με αποδέχεται ο άνθρωπος μου και όσοι με αγαπούν αληθινά. Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Αρκεί όμως να αρέσουμε σε εμάς τους ίδιους. Αρκεί. Μετράει. Ηρεμεί.

Αποδοχή είναι η απάντηση σε όλους όσοι απορούν. Αποδοχή είναι η απάντηση σε όποιον δεν αρέσει. Αποδοχή είναι η απάντηση σε όποιον το επικροτεί! Αποδοχή είναι η συμβουλή μου σε κάθε γυναίκα κάθε ηλικίας που έχει άγχος για το πως θα τη δει ο κόσμος και το Instagram. Αποδοχή»

Διαβάστε επίσης:

Ριάνα: Γέννησε η διάσημη τραγουδίστρια

Τζεφ Μπέζος: Επέλεξε το Ιόνιο για τις διακοπές του (Video)

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν απέτισε φόρο τιμής στον Ρόμπι Ρόμπερτσον

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 08:38