search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:10
MENU CLOSE

Super Κική – Συνεχίζει την κόντρα για τον Ξαρχάκο: «Στη θέση του θα ντρεπόμουν για αυτούς που υποτίθεται ότι τον στηρίζουν»

14.08.2023 11:26
superkiki

Συνέχεια στο θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες γύρω από το όνομά της, και τον Σταύρο Ξαρχάκο έδωσε η Super Κική.

Η γνωστή youtuber έχει βρεθεί στο επίκεντρο κριτικής όταν αποκάλυψε την εμπειρία που είχε κατά τη γνωριμία της με τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη.

Οι εν λόγω δηλώσεις έχει προβληθεί παντού, καθώς και στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», όπου οι παρουσιαστές είναι και φίλοι της.

Λίγο μετά τον σχολιασμό του θέματος από το πάνελ, η Super Κική τους επιτέθηκε μέσα από τα social media, όπως και σε όλους όσους στήριξαν τον Ξαρχάκο.

«Εγώ στη θέση του Ξαρχάκου θα ντρεπόμουν για αυτούς που υποτίθεται ότι τον στηρίζουν στο τίποτα που συνέβη», έγραψε σε story στο Instagram η Super Κική.

«Με τα σχόλιά σας νιώθω πως είμαι ο άντρας σας που σας δέρνει χρόνια και δε μπορείτε να μιλήσετε, η γυναίκα σας που δε τη θέλετε άλλο, ο γκόμενος που δε σας έκατσε ποτέ, ο εργοδότης που άλλα σας είπε και άλλα σας έδωσε! Γαμ…τε ρε πάμε. Α ρε Kαλοκαίρι Υes, αυγουστιάτικα δεν είχες τι να πεις! Κρίμα και είμασταν φίλοι αδελφικοί», πρόσθεσε.

Δείτε το story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Διαβάστε επίσης:

Χάλι Μπέρι: «Παρότι 56, είμαι στην καλύτερη φάση μου»

Πάρις Χίλτον: Αποθεώνει την Ελλάδα – «Ένα απίστευτο διάλειμμα» (video/photos)

Ναδάλ: Επόμενος σταθμός των διακοπών του… ο Πόρος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:10