search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 01:55
MENU CLOSE

Ευρυτανία: Συνελήφθη o αδελφοκτόνος – Πριν πυροβολήσει τον 58χρονο αδελφό του σκότωσε και το άλογό του! (video)

15.08.2023 12:42
peripoliko_new

Σοκάρει το αδιανόητο έγκλημα με τη δολοφονία 58χρονου άνδρα στη Γρανίτσα της Ευρυτανίας από τον 53χρονο αδελφό του.

Ο δράστης έχει ήδη συλληφθεί και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Κερασοχωρίου αλλά οι ακριβείς συνθήκες της εγκληματικής πράξης παραμένουν αδιευκρίνιστες με την τοπική κοινωνία και όχι μόνο, να μην μπορεί να συνέλθει.

Τουλάχιστον με βάση τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπήρχαν εμφανείς διαφορές ανάμεσα στα δύο αδέλφια, που να οδηγούν στους λόγους μίας τέτοιας πράξης.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η μοιραία συνάντηση έγινε στο σπίτι της μητέρας τους, όπου βρέθηκαν μετά το μεσημέρι της Δευτέρας.

Μετά από μία μεταξύ τους αντιπαράθεση, κατά τη διάρκεια της οποίας αντάλλαξαν ύβρεις, ο μικρότερος αδελφός βγήκε έξω από το σπίτι και σκότωσε το άλογο του μεγαλύτερου. Όταν ο 58χρονος βγήκε να δει τι έχει συμβεί ο 53χρονος έστρεψε την καραμπίνα προς την πλευρά του και τον πυροβόλησε, σκοτώνοντάς τον ακαριαία.

Το τμήμα ασφάλειας της Ευρυτανίας ερευνά την υπόθεση, ενώ ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρπενησίου.

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Κηφισίας: Αυτοκίνητο εισέβαλλε σε κατάστημα σπάζοντας την τζαμαρία (video)

Νέα Φιλαδέλφεια: Ντοκουμέντα σοκ στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ οδηγούν στον δολοφόνο του Μιχάλη Κατσουρή (Video/Photo)

Χανιά: «Ήταν ήδη ακρωτηριασμένος όταν φτάσαμε» λέει η γιατρός που έσωσε τον τουρίστα από το Φαράγγι της Σαμαριάς (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58