Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Στο ΠΑΓΝΗ μεταφέρθηκε το περασμένο Σάββατο (12/8) ένα 12χρονο παιδί το οποίο έφερε τραύματα στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στο αυτί.
Στη διάρκεια της νοσηλείας του, το παιδί ενημέρωσε τους γιατρούς ότι είχε χτυπηθεί από τους γονείς του και εξαιτίας αυτών των χτυπημάτων, προήλθαν και τα τραύματα. Σημειώνεται επίσης ότι εκτός των τραυμάτων, το παιδί βρέθηκε από τους γιατρούς λιποβαρές.
Σύμφωνα με το flashnews.gr, οι γιατροί άμεσα ενημέρωσαν την αστυνομία για το συμβάν και ξεκίνησε η έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το παιδί τραυματίστηκε.
Το συμβάν έγινε σε χωριό στη Βιάννο Ηρακλείου, ωστόσο η αστυνομία δεν προέβη σε σύλληψη, αφού είχε εκπνεύσει το αυτόφωρο, όταν το παιδί κατήγγειλε το περιστατικό.
Για το συμβάν έχει πλέον ενημερωθεί και ο εισαγγελέας, ενώ η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο των καταθέσεων.
Διαβάστε επίσης:
Νέα Φιλαδέλφεια: Σοκάρει ο ξυλοδαρμός του 48χρονου φίλου του Μιχάλη Κατσουρή – Σκληρές εικόνες
Σοβαρό τροχαίο στη Λάρισα: Σύγκρουση δύο ΙΧ – Με πολλαπλά κατάγματα ο ένας οδηγός
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.