search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 06:20
MENU CLOSE

«Eυαγγέλιο» ο Στουρνάρας για τη Χ. Τρικούπη

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2295
17/08/2023
19.08.2023 09:16
stournaras

Το αυτί τους στραμμένο στα όσα λέει ο Γιάννης Στουρνάρας για την οικονομία έχουν στο ΠΑΣΟΚ, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν επιχειρηματολογήσει για την οικονομία χρησιμοποιώντας τις δηλώσεις του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος. Οι σχέσεις του Στουρνάρα με την κυβέρνηση είναι – απ’ όσο ξέρουμε – άριστες, αλλά αυτό δεν παύει να σημαίνει ότι η κυβέρνηση ίσως και να έχει ενοχληθεί κάποιες φορές.

Σε ό,τι αφορά όμως το ΠΑΣΟΚ, σε δήλωσή του για την οικονομία, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Μιχάλης Κατρίνης ανέφερε: «Όπως τονίζει και ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος “η αύξηση των τιμών είναι ταχύτερη από την αύξηση του κόστους”, γεγονός που πιστοποιεί ότι τα περιθώρια κέρδους για κάποιους έχουν διευρυνθεί σημαντικά. Είναι ξεκάθαρο ότι είμαστε μπροστά σε ένα τσουνάμι αυξήσεων που δεν μπορεί να ανασχεθεί με μέτρα όπως το market pass ή το καλάθι του νοικοκυριού».

Να υπενθυμίσουμε – έτσι για την ιστορία – ότι μια από τις πρώτες συναντήσεις που είχε κάνει ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά την εκλογή του ήταν αυτή με τον Στουρνάρα.

Διαβάστε επίσης:

58 εκ. ευρώ τα tablet του ΥΠΕΘΑ

Μία… απλή εκκένωση (με το 112 έστω) έπρεπε να οργανώσει η Αστυνομία και τα έκανε μαντάρα!

Το μόνο που δεν είπαν είναι ότι θα φτιάξουν και… γηπεδική αστυνομία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15