search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:30
MENU CLOSE

Ν. Φιλαδέλφεια: Τρεις συλλήψεις και 2 προσαγωγές έξω από το γήπεδο

19.08.2023 21:21
AEK

«Αστακός» είναι η Φιλαδέλφεια υπό το φόβο επεισοδίων ενόψει του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Νωρίτερα, ένας 17χρονος συνελήφθη στη συμβολή των οδών Καππαδοκίας και Αττάλειας καθώς, στη διάρκεια ελέγχου, βρέθηκε πάνω του αιχμηρό αντικείμενο. Επίσης, συνελήφθη άνδρας με καπνογόνο και άλλος ένας με ναρκωτικές ουσίες.

Παράλληλα, στην οδό Ιωνίας ακόμα δύο άνδρες προσήχθησαν ως ύποπτοι ωστόσο δεν προέκυψε τίποτα σε βάρος τους και λίγο αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η αποψινή ρεβάνς στο «Αγιά Σοφιά Opap Arena» θα διεξαχθεί παρουσία εισαγγελέα μετά το φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ. στη Νέα Φιλαδέλφεια και 13 ημέρες μετά τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χιλιάδες αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες (ΜΑΤ, ΥΜΕΤ, Ασφάλεια, Δράση, ΟΠΚΕ) βρίσκονται επί ποδός εντός κι εκτός γηπέδου. Ελικόπτερα και drones μεταφέρουν διαρκώς εικόνα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής όπου βρίσκεται το σύνολο των ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών.

ΠΑΕ ΑΕΚ: Τιμούμε τη μνήμη του Μιχάλη, προστατεύοντας την ΑΕΚ

Νωρίτερα, μήνυμα στους φίλους της «Ενωσης» απεύθυνε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Σε ανακοίνωσή της η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ζητά από όλους σύνεση και προσοχή.

«Ο στόχος είναι να πανηγυρίσουμε μαζί μια μεγάλη πρόκριση και μια εξίσου σημαντική νίκη στο θέμα της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα. Μπορούμε και πρέπει να το καταφέρουμε. Επαναλαμβάνουμε: Τίποτα δεν θα τιμήσει την μνήμη του Μιχάλη το βράδυ του Σαββάτου, εκτός από το να προκριθούμε και να μην θέσουμε την ΑΕΚ σε οποιονδήποτε κίνδυνο», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Συνελήφθη ο Έλληνας οπαδός μετά την έκδοση εντάλματος

Στο μεταξύ, συνελήφθη ο Έλληνας οπαδός για τον οποίο αργά χθες το βράδυ βγήκε ένταλμα σύλληψης από τον αρμόδιο ανακριτή.

Φέρεται να ταυτοποιήθηκε από οπτικό υλικό και όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, στο παρελθόν είχε εμπλοκή σε διάφορα επεισόδια με οπαδικά κίνητρα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης, είναι ένας από εκείνους που έχουν καταγραφεί σε οπτικό υλικό να καθοδηγούν την ομάδα των χούλιγκαν κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Φαίνεται, φορώντας κράνος, να οδηγεί τους Κροάτες χούλιγκαν στον τόπο της αιματηρής συμπλοκής, ενώ τη συμμετοχή του είχε παραδεχθεί και ο ίδιος με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, πρόκειται για έναν 43χρονο γνωστό χούλιγκαν, με πλούσιο παρελθόν στην οπαδική βία, ο οποίος μάλιστα είχε τραυματιστεί τον περασμένο Δεκέμβριο σε συμπλοκή έξω από το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Διαβάστε επίσης:

Τεντόγλου: «Δεν υπάρχει κάτι άλλο για μένα εκτός από το χρυσό»

Σκοποβολή: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Μάκης Μίτας

ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Με εισαγγελέα, drones και ελικόπτερα η αποψινή ρεβάνς – Στο γήπεδο και η οικογένεια του Μιχάλη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:28