search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 10:38
MENU CLOSE

Νέα Φιλαδέλφεια: Ένταλμα σύλληψης για έναν ακόμη οπαδό – Ταυτοποιήθηκε από βίντεο της επιδρομής (video)

18.08.2023 11:24
elas_new

Εξελίξεις στις έρευνες των αρχών για την δολοφονική ενέδρα στη Νέα Φιλαδέλφεια καθώς εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για έναν ακόμη οπαδό.

Ο συγκεκριμένος οπαδός ταυτοποιήθηκε από βίντεο της επιδρομής των χούλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη .

Αντίθετα, όπως προκύπτει με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον οπαδό που είχε κάνει αναρτήσεις για την παρουσία και συμμετοχή του στη φονική επιδρομή των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, με βαρείς χαρακτηρισμούς για την ΑΕΚ αλλά και τον Μιχάλη Κατσουρή. Έπειτα έσπευσε να τις σβήσει.

Ο οπαδός έχει ταυτοποιηθεί από την αστυνομία και αναφέρεται στη δικογραφία που είχε σχηματισθεί και παραδοθεί στον εισαγγελέα για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της 7ης Αυγούστου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αναμένεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων, καθώς οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους έχουν ταυτοποιήσει μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλους οπαδούς που διαφεύγουν της σύλληψης.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζεται η ανάλυση κατασχεθέντων αντικειμένων που είχαν ίχνη αίματος πάνω τους, αλλά που κανένα δεν φαίνεται έως τώρα να είχε ίχνη αίματος του δολοφονημένου Μιχάλη Κατσούρη.

Διαβάστε επίσης:

Άγιος Δημήτριος: Πυροβολισμοί έξω από αστυνομικό τμήμα

Aμηχανία στην ΕΛ.ΑΣ.: Αναζητούν μέτρα κατά της βίας… «χρωματίζοντας» τους αγώνες

Κορωνοϊός: Γιατί εξαπλώνεται και ποια είναι τα συμπτώματα – Τι λέει ο καθηγητής Λουκίδης (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 10:38