search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 13:02
MENU CLOSE

Άγιος Δημήτριος: Πυροβολισμοί έξω από αστυνομικό τμήμα

18.08.2023 11:16
astynomia new

Πυροβολισμοί έπεσαν έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Δημητρίου τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Οπως αναφέρει το protothema.gr το συμβάν εκτυλίχθηκε περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα όταν τρία άτομα που διέρχονταν από το αστυνομικό τμήμα πυροβόλησαν στον αέρα.

Μετά τους πυροβολισμούς, τα τρία άτομα διέφυγαν ταχύτατα από το σημείο. Δεν προέκυψαν τραυματισμοί, ούτε και φθορές στην περιοχή.

Αμέσως μετά το συμβάν, ειδοποιήθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης για αναζητήσεις. Στο σημείο του συμβάντος βρέθηκαν τέσσερις κάλυκες και ένα φυσίγγιο κρότου.

Να σημειωθεί πως οι αστυνομικοί εξετάζουν αν το περιστατικό συνδέεται με ένα άλλο που είχε λάβει χώρα λίγο νωρίτερα στην ίδια περιοχή.

Τότε, άτομα ανέμεναν έξω από το σπίτι της μία γυναίκα και στη συνέχεια εισέβαλαν στο σπίτι της και άρπαξαν τον σύζυγό της. 

Η γυναίκα πήγε στο τμήμα προκειμένου να καταθέσει για την αρπαγή και την ώρα που κατέθετε έλαβε χώρα το περιστατικό με τους πυροβολισμούς.

Έχουν γίνει επτά προσαγωγές, ως τώρα, όμως δεν έχει εξακριβωθεί αν σχετίζονται με το συμβάν. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Α.Τ. Αγίου Δημητρίου. 

Διαβάστε επίσης

Aμηχανία στην ΕΛ.ΑΣ.: Αναζητούν μέτρα κατά της βίας… «χρωματίζοντας» τους αγώνες

Κορωνοϊός: Γιατί εξαπλώνεται και ποια είναι τα συμπτώματα – Τι λέει ο καθηγητής Λουκίδης (Video)

Σαντορίνη: Καρχαρίας ξεβράστηκε σε παραλία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 13:01