search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 16:55
MENU CLOSE

Τι θα κάνει ο Χαρδαλιάς με τους «ΠΑΣΟΚους» υποψηφίους στην Περιφέρεια;

22.08.2023 06:35
xaradalias

Για το πως θα κινηθεί με τους υποψηφίους του Γιώργου Πατούλη οι οποίοι προερχόντουσαν από το ΠΑΣΟΚ και θα έδιναν τη μάχη για την Αττική στο πλευρό του δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο «Νεοδημοκράτης» υποψήφιος Περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει τι θα κάνει με τους «ΠΑΣΟΚους», ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες του topontiki.gr προσανατολίζεται να κρατήσει κάποιους απ’ αυτούς. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τα χέρια του με τον κ. Χαρδαλιά αναμένεται να δώσει ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Νίκος Σαργκάνης (ήταν υποψήφιος βουλευτής επικρατείας).

Επίσης, κοντά στο να συμφωνήσει με τον κ. Χαρδαλιά είναι και ο Νίκος Ανδρουλακάκης (υποψήφιος βουλευτής Νοτίου Τομέα με το ΠΑΣΟΚ), τουλάχιστον αυτό λέει το περιβάλλον του κ. Ανδρουλακάκη. Σε αναμονή φαίνεται να είναι η Μαρία Ναυροζίδου, (υποψήφια στην Ανατολική Αττική).

Διαβάστε επίσης

Ψάχνονται…κεντροαριστερά

Μπελέρης, Ράμα και ΠΑΣΟΚ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πήρε τα βουνά… με την κόρη του Δάφνη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 16:54