Εντ Σίραν: Aνακοίνωσε 2o άλμπουμ για το 2023
Ο Εντ Σίραν (Ed Sheeran) ανακοίνωσε ότι σύντομα στον κατάλογό του θα προσθέσει το δεύτερο νέο άλμπουμ του, που θα κυκλοφορήσει το 2023… το δεύτερο σε έξι μήνες, στην πραγματικότητα καθώς επί της ουσίας θα είναι το έβδομο της καριέρας του. Πρόκειται για το «Autumn Variations» που θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου.
Ed Sheeran picks up a shift at Starbucks to launch the Pumpkin Spice Latte in honor of his new album ‘Autumn Variations.’ pic.twitter.com/9T9rouiWYr
— Pop Base (@PopBase) August 26, 2023
«Όταν πέρασα μια δύσκολη περίοδο στις αρχές του περασμένου έτους, το να γράφω τραγούδια με βοήθησε να καταλάβω τα συναισθήματά μου και να συμφιλιωθώ με αυτό που συνέβαινε», συνέχισε, «και όταν έμαθα για τις διαφορετικές καταστάσεις των φίλων μου, έγραψα τραγούδια, άλλα από τη δική τους οπτική γωνία, για να καταγράψω πώς βλέπαμε τον κόσμο εκείνη την εποχή. Υπήρχαν πολλοί έρωτες και νέες φιλίες ανάμεσα σε θλίψη, κατάθλιψη, μοναξιά και σύγχυση.
Ο μπαμπάς και ο αδερφός μου, μού είπαν για έναν συνθέτη που λεγόταν Έλγκαρ, ο οποίος συνέθεσε το “Enigma Variations”, όπου καθεμία από τις 14 συνθέσεις αφορούσε έναν διαφορετικό φίλο του. Αυτό με ενέπνευσε να κάνω αυτό το άλμπουμ. Όταν ηχογράφησα το “Subtract” με τον Άαρον Ντέσνερ, κάναμε κλικ αμέσως. Γράψαμε και ηχογραφήσαμε ασταμάτητα και αυτό το άλμπουμ γεννήθηκε από αυτή τη συνεργασία. Αισθάνομαι ότι έχει αιχμαλωτίσει το συναίσθημα του φθινοπώρου τόσο υπέροχα στα sonics του και ελπίζω να το αγαπήσουν όλοι όσο εγώ».
Διαβάστε επίσης:
Νίκος Κουρής και γιος: …Σαν δυο σταγόνες νερό
Στάθης Αγγελόπουλος: «Όταν χωρίσαμε, ξαφνικά έγινα ο “γύφτος”»