search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 08:37
MENU CLOSE

Ρουμπιάλες: Εισαγγελική έρευνα για πιθανή σεξουαλική κακοποίηση για το φιλί στην Ερμόσο – Η απεργία πείνας της μητέρας του

28.08.2023 18:23
roubiales-new

Έναρξη εισαγγελικής έρευνας η οποία θα μπορούσε να καταλήξει σε κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση ξεκίνησε στην Ισπανία για το φιλί του προέδρου της Ισπανικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου Λουίς Ρουμπιάλες στην Τζένι Ερμόσο στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών.

Ο 46χρονος στην αρχή είχε αρνηθεί να παραιτηθεί από την προεδρία της ισπανικής ομοσπονδίας, ωστόσο η FIFA τον έπαψε έστω και προσωρινά από τα καθήκοντά του.

Η ίδια η παίκτρια στην συνέχεια, τόνισε πως δεν συναίνεσε ποτέ για αυτό το φιλί, ενώ έχουν σπεύσει άπαντες του αθλητικού και όχι μόνο κόσμου, στο πλευρό της.

Από την άλλη, οι συνεργάτες του στην ισπανική ομοσπονδία έστειλαν σήμερα επιστολή στην UEFA, στην οποία μεταξύ άλλων υποστηρίζουν πως εάν η ευρωπαϊκή ομοσπονδία αποφασίσει να καθαιρέσει τον Ρουμπιάλες από τα καθήκοντά του, τότε θα αποχωρήσει από τη… στέγη της.

Κάτι που σημαίνει πως οι ισπανικές ομάδες που αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Champions League, Europa League, Europa Conference League) θα αποβληθούν αυτόματα και δεν θα συμμετάσχουν, το οποίο και θα αποτελέσει μεγάλο πλήγμα για την UEFA.

Η μητέρα του Λουίς Ρουμπιάλες ξεκίνησε απεργία πείνας

Παράλληλα, η μητέρα του Ισπανού έχει αποφασίσει να κάνει απεργία πείνας και ζητάει από την Ερμόσο να πει την αλήθεια, τονίζοντας πως ο γιος της δέχεται πόλεμο χωρίς λόγο.

Η Άνχελες ζήτησε να σταματήσει το «απάνθρωπο κυνήγι μαγισσών» και η «απάνθρωπη» μεταχείριση του γιου της.

Η Μπεχάρ, πρώην κομμώτρια, κλειδώθηκε στην εκκλησία Divina Pastora στο Μοτρίλ, ανατολικά της Μάλαγα στη νότια Ισπανία, και ξεκίνησε απεργία πείνας «επ’ αόριστον, μέρα και νύχτα» μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Σαρωτικός, έκανε …ζέσταμα με τον Ατρόμητο (4-0) ενόψει της ρεβάνς με την Τσουκαρίτσκι

ΠΑΟΚ: Δυσκολεύτηκε αλλά «λύγισε» την αξιόμαχη Κηφισιά στην Τούμπα

Μουντομπάσκετ: Καθαρή ήττα της Εθνικής από τις ΗΠΑ και τώρα «τελικός» με Νέα Ζηλανδία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 08:37