search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 16:05
MENU CLOSE

Μαρία Σάκκαρη: Αποχαιρέτησε από τον…πρώτο γύρο το US OPEN

28.08.2023 20:07
SAKKARE
Eurokinissi αρχείου

Η Μαρία Σάκκαρη αποχαιρέτησε πρόωρα το US Open. Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε από τη Ρεμπέκα Μασάροβα με 2-0 σετ (6-4, 6-4) και αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο του αμερικανικού Grand Slam.

Η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε ξαφνικό αποκλεισμό από τη συνέχεια του US Open. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε στον πρώτο γύρο του τουρνουά από την Ισπανία Ρεμπέκα Μασάροβα (Νο71) με 2-0 σετ (6-4, 6-4) και αποχαιρέτησε με το «καλημέρα» τη διοργάνωση.

Στην αρχή τίποτα δεν προμήνυε όλα όσα θα ακολουθούσαν. Η Ελληνίδα τενίστρια προηγήθηκε με 4-1 στο πρώτο σετ, ωστόσο η Ισπανίδα κατάφερε με τρία σερί γκέιμ να φέρει το σετ στα ίσια κι εν συνεχεία να κάνει την ανατροπή και να το πάρει με 6-4.

Το δεύτερο σετ ήταν πιο ισορροπημένο, με τις δύο τενίστριες να υπερασπίζονται το σερβίς τους μέχρι το 3-3. Η Μασάροβα ήταν εκείνη που κατάφερε να «σπάσει» πρώτα το σερβίς της Σάκκαρη και να πάρει τελικά τη νίκη και τη σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση του US Open.

Διαβάστε επίσης:

Ρουμπιάλες: Εισαγγελική έρευνα για πιθανή σεξουαλική κακοποίηση για το φιλί στην Ερμόσο – Η απεργία πείνας της μητέρας του

Μαρία Σάκκαρη: Είπε πρόωρο αντίο στo Roland Garros

Μουντομπάσκετ: Καθαρή ήττα της Εθνικής από τις ΗΠΑ και τώρα «τελικός» με Νέα Ζηλανδία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 16:04