search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 13:07
MENU CLOSE

Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη ο άνδρας που κατηγορείται ότι πυροβόλησε 25χρονο

29.08.2023 19:51
peripoliko new

Ένας 19χρονος Έλληνας, αλβανικής καταγωγής, συνελήφθη από την Αστυνομία για το περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στον Άγιο Παντελεήμονα με θύμα 25χρονο Αιγύπτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν ταυτοποιήσει και τον συνεργό του 19χρονου, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί. Ο 19χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε στην ίδια περιοχή, έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για ληστείες.

Υπενθυμίζεται ότι ήταν λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ της Δευτέρας επί της οδού Καμπάνη στον Άγιο Παντελεήμονα όταν 25χρονος Αιγύπτιος βρέθηκε τραυματισμένος στο πόδι. Επιπλέον στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες και ένα φυσίγγι.

Τον τραυματισμένο άνδρα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο ΚΑΤ. O ίδιος είπε πως είδε δύο άτομα να κατεβαίνουν από αυτοκίνητο και να ανοίγουν πυρ εναντίον του.

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα για να διαπιστωθεί ποιος από τους δύο άντρες που ταυτοποιήθηκαν είναι αυτός που άνοιξε πυρ εναντίον του θύματος.

Διαβάστε επίσης:

Δίχως τέλος η μεγαλύτερη φωτιά της Ευρώπης, πύρινο μέτωπο στον Έβρο για 11η ημέρα – Τι αποφασίστηκε στο Μαξίμου

Καματερό: 15χρονος ξυλοκοπεί συμμαθητή του και άλλοι καταγράφουν το σκηνικό με απάθεια (Video)

Φωτιά στον Έβρο: Μήνυμα του «112» για εκκένωση της περιοχής Κοτρωνιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 13:06