Έβρος: «Οι "σερίφηδες" διαχώρισαν οικογένειες και αιχμαλώτισαν μόνο νεαρούς άνδρες», είπε η δικηγόρος των μεταναστών (video)
«Υπήρχαν οικογένειες και παιδιά. Τους διαχώρισαν και έβαλαν μόνο τους άντρες νεαρής ηλικίας στο τρέιλερ», αποκάλυψε η δικηγόρος των μεταναστών, κ. Κατερίνα Γεωργιάδου, που αιχμαλωτίστηκαν από αυτόκλητο «σερίφη» στον Έβρο.
Όσον αφορά στους δράστες της αρπαγής, βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό, μετά από διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα, όπως ανέφερε η δικηγόρος.
Στη συνέχεια η δικηγόρος πριέγραψε το περιστατικό αρπαγής των μεταναστών: «Τους υφάρπαξαν και τους έκλεισαν μέσα σε ένα τρέιλερ. Τους άφησαν εκεί για αρκετή ώρα. Δεν τους άφηναν να βγουν έξω, δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν. Οι εντολείς μας λένε ότι τους ασκήθηκε βία. Οι κατηγορούμενοι είναι τρεις, δεν ήταν οπλισμένοι. Δεν ήταν μόνο οι 13, υπήρχαν οικογένειες και παιδιά. Τους διαχώρισαν και έβαλαν μόνο τους άντρες νεαρής ηλικίας στο τρέιλερ».
Διαβάστε επίσης:
Μητροπολίτης Δωδώνης για νέες ταυτότητες: Αυτά που λέγονται για τσιπάκια είναι αστεία πράγματα
Εύβοια: Εξερράγη η ηλεκτρική σκούπα και του έκαψε το πόδι
Νέα Φιλαδέλφεια: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε 16χρονο και τον χτύπησαν στο κεφάλι