search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:57
MENU CLOSE

Basket League: Αποχώρησε οριστικά ο Τρίτωνας – Με 12 ομάδες το πρωτάθλημα

31.08.2023 13:19
basket_league_new

Αδυναμία συμμετοχής στην Basket League της επόμενης σεζόν (2023-24) δήλωσε, με ανακοίνωσή του, σήμερα (31/8) ο Τρίτωνας.

Συγκεκριμένα η ομάδα, η οποία είχε εξασφαλίσει την άνοδό του μέσω του φάιναλ φορ της Α2 ανδρών (μαζί με το Μαρούσι), δεν είναι σε θέση λόγω οικονομικής αδυναμίας ν’ αγωνιστεί στα «μεγάλα σαλόνια».

Η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής στην Basket League εκπνέει σήμερα (31/8) και αυτός είναι ο λόγος που η διοίκηση του Τρίτωνα θέλησε να ενημερώσει για την αδυναμία του να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρώτου τη τάξει πρωταθλήματος μπάσκετ στην Ελλάδα.

Καθώς, όμως η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής στην Α2 ανδρών εξέπνεε στις 30 Ιουλίου, πλέον ο Τρίτωνας δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ούτε στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα.

Όπως τονίζει η διοίκηση του Τρίτωνα στην ανακοίνωσή της: «Η ανδρική ομάδα φέτος δε θα αγωνιστεί πουθενά, και τη σεζόν 2024-2025 θα έχει εκ νέου δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής παραμένοντας στις Εθνικές κατηγορίες».

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η Basket League της σεζόν 2023-24 θα απαρτίζεται από 12 ομάδες:

Διαβάστε επίσης:

Europa – Conference League: «Σφραγίζουν» την πρόκριση Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Champions League: Εκτός ομίλων και η AEK- Έχασε από την Αντβέρμπ (1-2) και συνεχίζει στο Europa League (Video)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρόωρο «αντίο» στο US Open – Αποκλεισμός μετά την ήττα από τον Στρίκερ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:57