search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:14
MENU CLOSE

Ανακούφιση στις Σέρρες: Βρέθηκε η 18χρονη Πετρούλα

02.09.2023 22:24
petroula_palazi_serres

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση με την εξαφάνιση της 18χρονης Πετρούλας, η οποία είχε εξαφανιστεί στις 30 Αυγούστου 2023 από τα Χρυσοχώραφα Σερρών.

Όπως ενημέρωσε το Χαμόγελο του Παιδιού «η περιπέτεια της Πετρούλας 18 ετών, έληξε σήμερα, 02/09/2023, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Χάρη στην αποτελεσματικότητα του μηχανισμού Missing Alert, ευαισθητοποιημένος πολίτης κάλεσε στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες-1017», ο Οργανισμός ενημέρωσε τις αρμόδιες Αρχές και κατόπιν αστυνομικών ερευνών η Παλάζη Πετρούλα εντοπίστηκε στην περιοχή των Μεγάρων Αττικής και είναι καλά στην υγεία της».

Νωρίτερα οι γονείς της 18χρονης Πετρούλας είχαν έκκληση στην νεαρή κοπέλα αν τους ακούει να επικοινωνήσει μαζί τους και παράλληλα έστειλαν μήνυμα και στον άντρα που φέρεται να επιβιβάστηκε μαζί της στο ταξί από το χωριό για το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Παλάζη Πετρούλας στις 30 Αυγούστου 2023 και προχώρησε άμεσα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης.

Διαβάστε επίσης:

Στεφάνι Κορινθίας: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε

Φωτιά στον Έβρο: Στο νοσοκομείο ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής- Εισέπνευσε μεγάλες ποσότητες καπνού

Σάμος: Διάσωση 47 μεταναστών από το Λιμενικό – 12 παιδιά ανάμεσά τους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:01