search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 08:39
MENU CLOSE

Τραγωδία στην Ημαθία: Πώς συνέβη το μοιραίο τροχαίο με θύμα τον 46χρονο αστυνομικό

02.09.2023 18:30
astunomia
eurokinissi

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αλεξάνδρειας Ημαθίας μετά την απώλεια του 46χρονου αστυνομικού της ομάδας Ζ ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην πόλη της Ημαθίας.

Ο αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε στο Τμήμα Αλεξάνδρειας, άφησε την τελευταία του πνοή εν ώρα καθήκοντος εκτελώντας περιπολία με την υπηρεσιακή του μηχανή στο κέντρο της πόλη.

Λίγο μετά τις 8.30, η μηχανή του 46χρονου συγκρούστηκε με ένα ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας της, να συρθεί στο έδαφος και να πέσει σε μια κολώνα ηλεκτροδότησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο, εμπλεκόμενα οχήματα κινούνταν με χαμηλές ταχύτητες καθώς στο σημείο λειτουργούσε λαϊκή αγορά αλλά η οδηγός του ΙΧ του έκλεισε το δρόμο και ο Αστυνομικός έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου.

Ο Αλέξανδρος στάθηκε άτυχος καθώς χτύπησε στην κολόνα με το κεφάλι και μολονότι φορούσε κράνος, η σύγκρουση ήταν μοιραία.

Ο 46χρονος, πατέρας 4 ανήλικων παιδιών, ήταν ιδιαίτερα αγαπητό μέλος της κοινωνίας της Αλεξάνδρειας και είχε εκλεγεί Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λουτρού, όπου έμενε με την οικογένειά του.

Η σορός του αδικοχαμένου Αστυνομικού υπεβλήθη σε νεκροψία-νεκροτομή ενώ προανάκριση για τις συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.

Διαβάστε επίσης:

Μήνυμα της Κομισιόν για τις φωτιές: «Ελλάδα, δεν είσαι μόνη»

Σέρρες: Αγωνία για την εξαφάνιση της 18χρονης Πετρούλας – Η έκκληση της μητέρας της και οι νέες μαρτυρίες

Αντίπαρος: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά – Ξεκίνησε από αυτοκίνητο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 08:39