Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τραγωδία στην Κρήτη καθώς 67χρονη ανασύρθηκε από τη θάλασσα στην περιοχή της Χερσονήσου χωρίς τις αισθήσεις της.
Στην 67χρονη αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το προσωπικό του Ιατρικού Κέντρου Χερσονήσου, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από τη Λιμενική Αρχή Χερσονήσου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία ΠΑ.Γ.Ν.Η.
Διαβάστε επίσης:
Φθιώτιδα: Μαίνεται η φωτιά κοντά στα «μεταλλεία Τσούκας» – Επιχειρούν και εναέρια μέσα
Θεσσαλονίκη: Νταλίκα ντελαπάρισε προκαλώντας χάος – Ελαφρά τραυματισμένος ο οδηγός (video)
Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης 29χρονου στο φαράγγι της Σαμαριάς (Photo/Video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.