search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 02:04
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Η μεγάλη υπόσχεση Ανδρουλάκη σε βουλευτές και στελέχη 

04.09.2023 06:02
androulakis_new_zappeio

Τα 49 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ γιορτάστηκαν σε χθεσινή εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο. 

Κατά γενική ομολογία η παρουσία του κόσμου ήταν μεγαλύτερη από ό,τι πέρσι ενώ ο παλμός που δόθηκε από τους φίλους του κόμματος ήταν έντονος. Στην ομιλία του ο Νίκος Ανδρουλάκης επιτέθηκε κατά της Νέας Δημοκρατίας και της διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη ενώ για τους βουλευτές, τα στελέχη και τους φίλους του κόμματος άφησε μία υπόσχεση. 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποσχέθηκε ένα Κίνημα πιο ισχυρό και πρωτοπόρο  ακριβώς όπως τους είχε πει ένα χρόνο πριν.  

«Πέρσι, από αυτό εδώ το βήμα σας έδωσα την υπόσχεση, ότι μετά το πέρας των δύο δύσκολων εθνικών εκλογών, αυτή η παράταξη θα ήταν στην όχθη των νικητών. Ναι, ήμασταν στην όχθη των νικητών, γιατί αγωνιστήκαμε ενωμένοι. Μαζί, τα καταφέραμε. Και η νίκη αξίζει σε όλους εσάς που δώσατε τον αγώνα, μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές, τα στελέχη μας, τον απλό λαό του ΠΑΣΟΚ σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης προς το τέλος της ομιλίας του. 

«Φέτος δεσμεύομαι ότι του χρόνου που θα γιορτάζουμε μισό αιώνα από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, το Κίνημα μας θα είναι ακόμη πιο ισχυρό, ακόμη πιο δυνατό, στην πρωτοπορία των διεθνών εξελίξεων. Για έναν λαό που θέλει μία νέα πορεία. Για αυτήν τη νέα πορεία θα αγωνιστούμε. Δεν θα μετρήσουμε το πολιτικό κόστος. Κάθε μέρα, δίπλα στον πολίτη, στις αγωνίες του, στις ελπίδες του. Όλοι μαζί ξανά, του χρόνου, στο Ζάππειο, 50 χρόνια ΠΑΣΟΚ. Ακόμη πιο δυνατό. Ακόμη πιο ισχυρό. Ακόμη πιο πρωτοπόρο», κατέληξε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έστειλε μήνυμα νίκης τόσο στις αυτοδιοικητικές όσο και στις ευρωπαϊκές εκλογές του Ιουνίου.   

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Καιρός να ξεκινήσω και πάλι να σας “ενοχλώ”»

«Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα» από τις εξέδρες του ΠΑΟ

Γεωργιάδης για… «καθόλα συμπαθή» Κασσελάκη: «Είναι μεγάλο ψώνιο, θα έλεγε κάποιος ακούγοντας τέτοιες δηλώσεις»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 01:12