search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 20:25
MENU CLOSE

Παπαστεργίου: Η έκπληξη του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης στον Χάρη Ρώμα 

05.09.2023 06:32
romas_new

Μία συνάντηση με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης και πρώην δήμαρχο Τρικάλων Δημήτρη Παπαστεργίου είχε ο ηθοποιός και συγγραφέας Χάρης Ρώμας. 

Ο γνωστός για τις τηλεοπτικές του επιτυχίες Χάρης Ρώμας, κατεβαίνει ως υποψήφιος δήμαρχος στο Χαλάνδρι και ήθελε όπως ανέφερε η ανάρτηση του να μάθει πράγματα για την έξυπνη πόλη, τα Τρίκαλα από τον Δημήτρη Παπαστεργίου για να μπορέσει να τα εφαρμόσει στην πόλη του. 

«Μαθαίνω από τον καλύτερο. Μεγάλη τιμή για μένα η πρόσκληση του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου, να επισκεφτώ τα Τρίκαλα και να μου δείξει, στον τόπο που μεγαλούργησε ως Δήμαρχος, πώς φτιάχνεται μια “έξυπνη πόλη”. Δεδομένου ότι θαυμάζω απεριόριστα αυτό τον εξαιρετικά δημιουργικό άνθρωπο, άρπαξα την ιδανική ευκαιρία για να οραματιστώ μαζί του πως μπορεί να φτιαχτεί το “smart” Χαλάνδρι. Είδα από κοντά το «Κέντρο Διαχείρισης και Ελέγχου της Έξυπνης Πόλης» και εντυπωσιάστηκα από τις εφαρμογές που κάνουν καλύτερη και πιο εύκολη την ζωή των δημοτών, διευκολύνουν την καθαριότητα και προωθούν λύσεις για έκτακτες περιστάσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων στη δήλωση του ο Χάρης Ρώμας αποκαλύπτοντας ότι την πρόσκληση την απεύθυνσης ο Δημήτρης Παπαστεργίου

Ο αγώνας για την τοπική αυτοδιοίκηση έχει ξεκινήσει για τα… καλά.

Διαβάστε επίσης:

Και ο ΓΑΠ ασχολείται με τον Κασσελάκη

Ανάρτηση Κασσελάκη με νόημα μετά το Διαρκές: Δεξιά απόκλιση είναι ό,τι συμφέρει τον Μητσοτάκη, όχι εγώ

Νίκος Χαρδαλιάς: Το χρόνια πολλά της συζύγου του για την 12η επέτειο του γάμου τους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 20:23