search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:43
MENU CLOSE

Υπουργείο Υγείας: «Δεν θα υδροδοτηθεί από τις πισίνες το νοσοκομείο του Βόλου»

07.09.2023 19:22
nosokomeio-volou-1-new

Το υπουργείο Υγείας, μέσω ανακοίνωσης της 5ης ΥΠΕ, διαψεύδει δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι το νοσοκομείο του Βόλου «Αχιλλοπούλειο» θα υδροδοτηθεί με νερό από τις πισίνες όλων των κολυμβητηρίων της περιοχής, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και της αιμοκάθαρσης και των χημειοθεραπειών.

Όπως είπαν κατηγορηματικά πηγές του υπουργείου Υγείας στο topontiki.gr : «Δεν τίθεται θέμα υδροδότησης του νοσοκομείου Βόλου από τις πισινές της περιοχής».

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση που υπογραφεί ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Φώτης Σερέτης, αναφέρει: «Από το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου διευκρινίζεται πως όλα τα τμήματα λειτουργούν κανονικά. Δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για το αντίθετο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Ειδικότερα, λειτουργούν τα εργαστήρια, τα χειρουργεία και η μονάδα τεχνητού νεφρού, στην οποία, μάλιστα, εξυπηρετήθηκαν όχι μόνο νοσηλευόμενοι, αλλά και ασθενείς άλλων δομών.

Επίσης διανεμήθηκε νερό τόσο στους νοσηλευόμενους όσο και στο προσωπικό του Νοσοκομείου. Παράλληλα, έχουν δρομολογηθεί όλες οι διαδικασίες για τη συνεχή υδροδότηση του Νοσοκομείου με τη συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και ιδιωτών, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά».

«Το Γενικό Νοσοκομείο του Βόλου έχει πλήρη επάρκεια νερού διότι καλύπτεται συνεχώς όλο το 24ωρο με παροχή από υδροφόρες» ανέφερε σε ανακοίνωση ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδα, Φώτης Σερέτης.

Διαβάστε επίσης:

ΕΟΔΥ – Κορωνοϊός: Μεγάλη η διασπορά της υποπαραλλαγής Eris στην κοινότητα

Έρευνα: Πώς μας προστατέυει από τις ασθένεις ο μεσογειακός τρόπος ζωής

Κακοκαιρία Daniel – Βόλος: Νερό με το δελτίο και με ωράριο – Τεράστιες ουρές έξω από τα δημαρχεία (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:39