search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:01
MENU CLOSE

Μπέος: «Βαρέθηκα να απαντώ σε ηλίθιους – Το σπίτι μου και το Πανθεσσαλικό θα πάρουν νερό τελευταία»

09.09.2023 23:10
beos_axilleas

Μέσω social media απάντησε ο δήμαρχος Βόλου στα δημοσιεύματα που ήθελαν το βοηθητικό αθλητικό κέντρο του Πανθεσσαλικού σταδίου να ποτίζεται, ενώ το πολεοδομικό συγκρότημα δεν υδροδοτείται.

«Έχω βαρεθεί να απαντώ σε ηλίθιους για τις αθλιότητες που κατασκευάζουν, αλλά οφείλω να το κάνω για τους πολίτες που επιχειρούν να τους παραπλανήσουν. Ανήρτησαν μια φωτογραφία που ποτίζεται το γκαζόν του βοηθητικού του Πανθεσσαλικού αποσκοπώντας στο να προκαλέσουν αρνητικές εντυπώσεις, αποκρύπτοντας δόλια ότι το Στάδιο από την κατασκευή του έχει δική του αυτόνομη γεώτρηση(πηγάδι), με παντελώς ακατάλληλο για πόση νερό», έγραψε.

«Για να μην κουράζονται και αναπαράγουν τις ίδιες αηδίες και στο μέλλον να τους διαβεβαιώσω ότι το Πανθεσσαλικό και το σπίτι μου θα είναι τα τελευταία μέρη που θα πάρουν νερό, αν δεν εξυπηρετηθεί και ο τελευταίος δημότης. Τελεία και παύλα», συνέχισε στο γνωστό του ύφος ο Αχιλλέας Μπέος.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Ντάνιελ: Εκκενώνεται η περιοχή Νάματα – «Απομακρυνθείτε προς Λάρισα μέσω Γλαύκης»

Τέμπη: «57 ψυχές ζητούν δικαίωση» – Διαμαρτυρία στη ΔΕΘ από τους συγγενείς θυμάτων

Ραφήνα: Εγκλωβισμένοι για 12 ώρες οι 750 επιβάτες του Fast Ferries Andros – Μεταφέρουν τρόφιμα και φάρμακα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:01