search
ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 15:48
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Επίθεση Καρανίκα στην παλιά φρουρά – Μιλάει για «Αστυνομία Φρονημάτων και Κομματικής Προϋπηρεσίας»  

12.09.2023 10:46
nikos_karanikas_new

Η κόντρα που ξέσπασε στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή ένα σχόλιο του στιχουργού Νίκου Μωραΐτη στο twitter για δηλώσεις του Γιάννη Δραγασάκη σχετικά με την κούρσα διαδοχής, καλά κρατεί.

Η ανακοίνωση… 99 στελεχών του κόμματος εναντίον του στιχουργού και προς υπεράσπιση του κ. Δραγασάκη (ο οποίος τασσόταν υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου και φαινόταν να προσπερνά τον Στέφανο Κασσελάκη, με ένα τρόπο που ερμηνεύτηκε από κάποιους ως υποβάθμιση της υποψηφιότητας του 35χρονου), προκαλεί νέες αναταράξεις.

Ο Νίκος Καρανίκας με ανάρτησή του στο fb, που φέρει τον ενδεικτικό τίτλο «Επετηρίδα φρονημάτων», επιτίθεται στην παλαιά φρουρά και τους σκληρούς του κόμματος, κάνοντας λόγο για μία «Επιλεκτική Ελιτίστικη Αριστερά», που επιβάλλει… «Επιλεκτική Αλληλεγγύη» μέσω μίας «Αστυνομίας Φρονημάτων και Κομματικής Προϋπηρεσίας»!

Υπερασπίζοντας καταφανώς τον Στέφανο Κασσελάκη από τον τρόπο που τον αντιμετωπίζει το κομματικό απαράτ, ο κ. Καρανίκας γράφει στο υστερόγραφο, ώστε να μην μείνει καμία απορία για το τι εννοεί:   

«Αυτή η επίλεκτη επιλεκτική ομάδα περιφρούρησης των φρονημάτων φωνάζει για να «μην μας πάρουν οι ξένοι που μόλις ήρθαν, το κόμμα».

Όπως φωνάζουν κάτι άλλοι ότι έρχονται οι ξένοι να μας πάρουν την χώρα».

Νωρίτερα σε άλλη ανάρτησή του ο κ. Καρανίκας είχε επικρίνει και τον Γιάννη Δραγασάκη για την τοποθέτησή του στα της διαδοχής.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Δημοσκόπηση για τη νέα ηγεσία με εκπλήξεις

Τσακαλώτος: Επίσκεψη σε δομές αλληλεγγύης και συνάντηση με ΓΕΩΤΕΕ με φόντο τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία

Τροπολογία ΠΑΣΟΚ για την αναστολή κρατικής χρηματοδότησης κομμάτων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 15:46