search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:00
MENU CLOSE

Φάμελλος: Θα δώσει το «παρών» στη Θεσσαλονίκη με συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή – Απάντηση στο unfair Μητσοτάκη για ΔΕΘ

14.09.2023 06:08
FAMELLOS
Eurokinissi

Θα δώσει τελικά το «παρών» στη Θεσσαλονίκη, ο Σωκράτης Φάμελλος και εκτός από σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς που θα έχει σήμερα θα παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες πέραν της συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρήσει ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, δε θα υπάρξει συνάντηση με τη Διοίκηση της Hellexpo, ούτε ομιλία στο Βελλίδειο στο πλαίσιο της 87ης ΔΕΘ.

Το σκεπτικό είναι ότι θα δοθεί η συνέντευξη Τύπου ώστε να μην περάσει η «φίμωση» της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως κατήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ στις αρχές της εβδομάδας αποδίδοντας ευθύνες και κατηγορίες προς τη διοίκηση της ΔΕΘ για «αντιδεοντολογική» και «αντιδημοκρατική» μεθόδευση σε συνεργασία με το Μαξίμου.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά από αναβολή της προγραμματισμένης επίσκεψής του στην ΔΕΘ το περασμένο Σαββατοκύριακο λόγω των πλημμυρών, κι ενώ αρχικά οι πληροφορίες μιλούσαν για το μέσον της εβδομάδας, αποφάσισε τελικώς να παραστεί το προσεχές Σαββατοκύριακο. Το δεύτερο Σαββατοκύριακο όμως θεσμικά «ανήκει» στην αξιωματική αντιπολίτευση, με τον ΣΥΡΙΖΑ να αντιδρά οργισμένα, δηλώνοντας ότι δεν θα γίνει ανεκτή τέτοια προσβλητική αντιμετώπιση.

Τελικώς, η κατάσταση επανεκτιμήθηκε και επιλέχθηκε η ενδιάμεση λύση αντί ο ΣΥΡΙΖΑ να μην παραστεί καθόλου, ή να παραστεί με κανονικό πρόγραμμα και συναντήσεις εντός της ΔΕΘ, σαν να μην έγινε τίποτα, να υπάρξει μόνο μια συνέντευξη Τύπου.

Στο μεταξύ ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ανεβαίνει από σήμερα στην Θεσσαλονίκη όπου θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς, εκτός του χώρου της Hellexpo, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς (13:30).

Διαβάστε επίσης:

Κομμένη στα δύο παραμένει η χώρα: Χωρίς σιδηροδρομική σύνδεση Αθήνας-Θεσσαλονίκης για μήνες, λέει ο Ταχιάος – «Λίμνη» η εθνική, «βόμβες» Λέκκα

Ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά στα περί διάσπασης: «Αν χάσω, θα μείνω στον ΣΥΡΙΖΑ» – «Εμφύλιος» μετά το βίντεο στη Μακρόνησο

Κουτσούμπας από Λάρισα: Αν δεν γίνουν αντιπλημμυρικά έργα, συνεχώς θα βρισκόμαστε σε καινούριες καταστροφές (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:56