search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:19
MENU CLOSE

Φρενίτιδα στην υποδοχή του Ρονάλντο στο Ιράν – Κυνηγούσαν το λεωφορείο του, μπούκαραν στο ξενοδοχείο του (Video)

18.09.2023 19:50
ronaldo-new

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε δεκτός στο Ιράν ως άλλος …προφήτης με εκατοντάδες οπαδούς να κυνηγούν το λεωφορείο της Αλ-Νασρ και μετά να εισβάλλουν στο ξενοδοχείο της ομάδας για να τον δουν.

Ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας πρόκειται να παίξει με την Persepolis με έδρα την Τεχεράνη στον εναρκτήριο αγώνα της φάσης των ομίλων του AFC Champions League το βράδυ της Τρίτης.

Βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, δείχνουν τους οπαδούς να τρέχουν στον δρόμο για να δουν έστω και για λίγο τον διεθνή παίκτη, καθώς ο ενθουσιασμός ενόψει του αγώνα φτάνει σε επίπεδα φρενίτιδας.

Μικροί και μεγάλοι θαυμαστές εντοπίστηκαν να κρατούν αφίσες με τον Ρονάλντο και να φορούν φανέλες του, καθώς ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ετοιμάζεται να παίξει στην πρωτεύουσα του Ιράν.

Σε άλλα βίντεο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εκατοντάδες ντόπιοι θαυμαστές φαίνονται να ορμούν μέσα στο λόμπι του ξενοδοχείου όπου μένει η Αλ-Νασρ ενώ φωνάζουν «Ρονάλντο, Ρονάλντο».

Ο Ρονάλντο εθεάθη να χαμογελά καθώς τον συνόδευαν μέχρι το δωμάτιό του στο Espinas Palace, στην Τεχεράνη, φρουροί ασφαλείας, ακολουθούμενοι από την υπόλοιπη ομάδα και το προσωπικό τους.

Ένας ολόκληρος όροφος έχει διατεθεί για το πάρτι της ομάδας, με μια σουίτα να προορίζεται για τον Ρονάλντο.

Διαβάστε επίσης:

Τέλος και επίσημα ο Δημήτρης Ιτούδης από την Εθνική Ελλάδας

Λιβύη: Οι δύο γυναίκες στρατιωτικοί που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο

Πόρος: Η ΕΥΠ ανακρίνει τους Τούρκους που συνελήφθησαν για κατασκοπεία – Πώς έγιναν αντιληπτοί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:16