search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:23
MENU CLOSE

Άρειος Πάγος: Καταθέτει ξανά ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» Βασίλης Στίγκας

19.09.2023 10:33
STIGAS NEW

Στον Άρειο Πάγο αναμένεται να προσέλθει σήμερα ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών», Βασίλης Στίγκας προκειμένου να συνεχίσει την καταθεσή του ενώπιον της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη.

Ο κ. Στίγκας έχει κληθεί ως μάρτυρας στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργεί η Εισαγγελέας αναφορικά με τις δημόσιες τοποθετήσεις του από το βήμα της Βουλής για πρακτικές «Greek Mafia» και «Δον Κορλεόνε» στους κόλπους των Σπαρτιατών, φωτογραφίζοντας παράλληλα τον έγκλειστο Ηλία Κασιδιάρη ότι προβαίνει σε παρασκηνιακές πρακτικές.

Ο κ. Στίγκας είχε κληθεί στις 5 Σεπτεμβρίου στον Άρειο Πάγο, ωστόσο η κατάθεσή του δεν είχε ολοκληρωθεί.

Υπενθυμιζουμε ότι στο μεσοδιάστημα από τις αρχικές του καταγγελίες ο επικεφαλής των Σπαρτιατών έκανε στροφή 180 μοιρών παίρνοντας πίσω τα όσα είχε υπαινιχθεί για τους βουλευτές του κόμματος, ενώ είχε δώσει στη δημοσιότητα και μία δήλωση στήριξης των βουλευτών στο πρόσωπό του.

Σήμερα ο κ .Στίγκας αναμένεται να απαντήσει στις ερωτήσεις της Εισαγγελέως. Δεν αποκλείεται στη συνέχεια η κα Αδειλίνη, εφόσον κρίνει αναγκαίο, να καλέσει να καταθέσουν και άλλα πρόσωπα.

Διαβάστε επίσης

«Όχι» Κασσελάκη σε Αχτσιόγλου για debate – Η πρόταση για κοινή περιοδεία

Ραλλία Χρηστίδου: Ανοιχτή δήλωση υπέρ Κασσελάκη (video)

Στήριξη Ακρίτα σε Κασσελάκη: Τον στηρίζω με καθαρό μυαλό και το χέρι στην καρδιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:22