search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:00
MENU CLOSE

Χάρις Αλεξίου: Στους Παξούς για τα γυρίσματα του Maestro η ερμηνεύτρια (Photo)

19.09.2023 08:55
charis-aleksioy-new

Στα γυρίσματα του «Maestro» επέστρεψαν οι πρωταγωνιστές της σειράς, έπειτα από μια παύση, καθώς οι Παξοί «βούλιαξαν» από τους τουρίστες κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Πλέον, το καστ έχει επιστρέψει στο νησί και η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα τέσσερα επεισόδια έχουν ήδη ολοκληρωθεί και αναμένονται τα επόμενα τα οποία θα περιλαμβάνουν πλάνα τόσο από τους Παξούς όσο και από την Αθήνα.

Η Χάρις Αλεξίου ως πρωταγωνίστρια της σειράς βρίσκεται στο νησί με την καλλιτέχνιδα που αποθεώθηκε από το κοινό για την ερμηνεία της στη σειρά, να μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, τη βλέπουμε να ποζάρει στα σοκάκια του νησιού.

Διαβάστε επίσης:

Τζένη Θεωνά: «Έλεγα για χρόνια μέσα μου: ντροπή σου, θα σε καταλάβουν, θα σε πετάξει έξω ο χώρος»

Φαίη Σκορδα: Βγήκε στον «αέρα» της εκπομπής της τραγουδώντας Άννα Βίσση (Video)

Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση: Ξεμπροστιάζει ιδιοκτήτη γκαλερί με ανάρτηση-καταπέλτη – Το περιστατικό ρατσισμού κατά της νταντάς της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:51