search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:08
MENU CLOSE

Μέγκαν Μαρκλ: Ποζάρει σε καφέ με άστεγες γυναίκες (Photo)

20.09.2023 10:57
meghan-markle-new

Στο TrebeCafé το οποίο είναι ένα κοινοτικό καφέ στο Ντίσελντορφ υποστηρίζει γυναίκες και κορίτσια που είναι άστεγες παραβρέθηκε η Μέγκαν Μαρκλ.

Η δούκισσα του Σάσεξ δημοσίευσε, μάλιστα, τα σχετικά στιγμιότυπα, ποζάροντας με τα μέλη της κοινότητας.

Εκπρόσωπος από το TrebeCafé επιβεβαίωσε στο αμερικανικό περιοδικό People ότι η Μέγκαν επισκέφτηκε το καφέ στις 13 Σεπτεμβρίου και μίλησε με το προσωπικό και τους επισκέπτες, τους οποίους η οργάνωση υποστηρίζει για να ζήσουν μια ζωή αυτόνομη.

«Οι νεαρές γυναίκες εξεπλάγησαν πολύ από την επίσκεψη και το γεγονός ότι μια διασημότητα αφιέρωσε χρόνο για να τους μιλήσει», είπε η εκπρόσωπος στο περιοδικό.

«Η δούκισσα συμμετείχε επίσης στην προετοιμασία του γεύματος για τις νεαρές γυναίκες και τα παιδιά τους. Ήταν πολύ ανοιχτή και προσιτή και είμαστε πολύ ευγνώμονες που είχαμε την ευκαιρία να την καλωσορίσουμε» πρόσθεσε.

Η επίσκεψη της Μέγκαν στο Ντίσελντορφ έγινε στο πλαίσιο των αγώνων Invictus, τους οποίους καθιέρωσε ο Πρίγκιπας Χάρι το 2014 για τραυματίες και άρρωστους στρατιωτικούς εν ενεργεία και βετεράνους.

Διαβάστε επίσης:

Βίκυ Κουλιανού για «Shopping Star»: Έκανα κι εγώ δοκιμαστικό – Δεν ξέρω τι πήγε λάθος (Video)

Βάσια Τριφύλλη: «Με έχουν απατήσει πολλοί άντρες και τους πλάκωσα» (Video)

Γιούλικα Σκαφιδά: Αποκάλυψε στη Μενεγάκη το φύλο του μωρού που περιμένει (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:07