search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:28
MENU CLOSE

Συνάντηση Υπουργού Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με την Ένωση Ασθενών Ελλάδος

21.09.2023 18:57
xrisoxoidis astheneis 88- new

Ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 με εκπροσώπους της Ένωσης Ασθενών Ελλάδος, παρουσία και της Γενικής Γραμματέως Υπηρεσιών Υγείας Λίλιαν Βιλδιρίδη.

Οι εκπρόσωποι των Ενώσεων ευχαρίστησαν τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την πρόσκληση και το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του στην επίλυση των ζητημάτων τους. Παράλληλα, του εξέθεσαν τις προτάσεις τους που θα βελτιώσουν την ποιότητα των υπηρεσιών υγείας.

Από την πλευρά του ο Υπουργός Υγείας τους ζήτησε να ενισχύσουν την ήδη καλή συνεργασία που έχουν και τους κάλεσε να γίνουν οι θεσμικοί συνομιλητές σε θέματα πολιτικών που προωθεί το υπουργείο Υγείας.

«Μέσα από την ενεργή συμμετοχή σας θα βοηθήσετε, ώστε να προωθήσουμε μεταρρυθμίσεις, να δημιουργήσουμε ένα σύστημα υγείας λειτουργικό και σύγχρονο με χαρακτηριστικά πρόσβασης για όλους τους ασθενείς και τις καλύτερες δυνατές παρεχόμενες υπηρεσίες», κατέληξε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Διαβάστε επίσης:

Αλτσχάιμερ: Η πιο συχνή αιτία άνοιας και η πιο σκληρή ασθένεια για την οικογένεια

Κορωνοϊός: Έφτασε στην Ελλάδα η υποπαραλλαγή Pirola – 39 θάνατοι μέσα σε μία εβδομάδα, 25 σε ΜΕΘ

Κακοκαιρία Daniel: Απαλλαγή από τη συμμέτοχη σε φάρμακα και εξετάσεις για τους πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία μέχρι τις 31 Μαρτίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:28