search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 18:07
MENU CLOSE

Χυδαία επίθεση Μπέου σε δημοσιογράφο: Την έβρισε on camera – «Τρελαίνομαι με τις τύπισσες αυτές» (Video)

22.09.2023 20:25
beos2-new

Επίθεση με χυδαίους χαρακτηρισμούς κατά μιας δημοσιογράφου έκανε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος με αφορμή τα στοιχεία για την καθαρότητα του νερού μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Βόλου κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη της σημερινής συνέντευξης Τύπου, επιτέθηκε κατά της δημοσιογράφου, καθώς η τελευταία τον ρώτησε αν θα δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των χημικών αναλύσεων του νερού του Βόλου.

Ο δήμαρχος Βόλου επέλεξε να επιτεθεί προσωπικά κατά της δημοσιογράφου, ενώ αμφισβήτησε την εγκυρότητα του μέσου στο οποίο εργάζεται.

«Τρελαίνομαι με τις τύπισσες αυτές» ανέφερε ο δήμαρχος Βόλου προσθέτοντας ότι «θέλω να βρίσω τώρα αλλά θα πιώ λίγο νερό». Συνεχίζοντας στο ίδιο ύφος, ο Αχιλλέας Μπέος απευθύνθηκε και πάλι στη δημοσιογράφο λέγοντας: «Τα κατάφερες, που ήρθες, να με εκνευρίσεις. Γιατί έχεις και το υφάκι».

Στο τέλος της συνέντευξη Τύπου (44:45 στο βίντεο) ο Αχιλλέας Μπέος απευθυνόμενος στη δημοσιογράφο την αποκάλεσε «κοπελίτσα» επαναλαμβάνοντας ότι «δεν σε διαβάζει κανένας», ενώ σύμφωνα με το magnesianews.gr, την ώρα που αποχωρούσε από το γραφείο του Δημάρχου, η Δήμητρα Παλαιοδημοπούλου ο Αχ. Μπέος της απευθύνθηκε με απειλητικό ύφος λέγοντάς της «να μην ξαναπατήσει στο Δημαρχείο» όσο ο ίδιος είναι δήμαρχος, με τη δημοσιογράφο να ανταπαντά ότι το δημαρχείο είναι δημόσιος χώρος και όχι το σπίτι του.

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Κόκκαλης: «Θα ψηφίσω Έφη Αχτσιόγλου και γράμματα γνωρίζω»

Ευάγγελος Αποστολάκης: Κανείς δεν ήξερε τα εθνικά θέματα από την αρχή – Με την τριβή τα μαθαίνεις

Ελληνοτουρκικά: Για συμφωνίες που θα υπογραφούν σύντομα και δεν θα είναι «διακοσμητικού χαρακτήρα» μιλούν κυβερνητικές πηγές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 18:01