search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 06:57
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Στην εντατική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου αγοράκι 9,5 μηνών μετά από πτώση

22.09.2023 17:03
meth_new

Αγωνία για την κατάσταση της υγείας ενός βρέφους μόλις 9,5 μηνών που μεταφέρθηκε μετά από πτώση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου στην Κρήτη.

Το βρέφος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου μεταφέρθηκε μετά την πτώση του την την Πέμπτη και αφού είχε πρώτα χειρουργηθεί  στο νοσοκομείο Χανίων.

Οι γιατροί στα επείγοντα του Νοσοκομείου Άγιος Γεώργιος διαπίστωσαν τη σοβαρότητα της κατάστασης καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων το αγοράκι ήταν σε λήθαργο και αμέσως το μετέφεραν στην χειρουργική κλινική όπου χειρουργήθηκε από έμπειρη ομάδα γιατρών, καθώς μετά από αξονική τομογραφία διαπιστώθηκε πως είχε οξύ επισκληρίδιο αιμάτωμα.

Μετά την επέμβαση το αγοράκι μεταφέρθηκε διασωληνωμένο με ασθενοφόρο στο ΠΑΓΝΗ όπου και παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς, οι οποίοι κρίνουν την κατάσταση του σταθερή.

Διαβάστε επίσης:

Euractiv: Ανέτοιμη για πλημμύρες η Ελλάδα- «Πόντιος Πιλάτος» η Κομισιόν – Δεν μπορεί να επιβάλλει την εφαρμογή των οδηγιών

Ελεύθεροι οι δύο Τούρκοι κατηγορούμενοι για κατασκοπεία – Τι υποστήριξαν

Πάτρα: Σε εξέλιξη επιχείρηση για την περισυλλογή ύποπτου φακέλου στα ΕΛΤΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 06:57