search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 04:34
MENU CLOSE

Κακοκαιρία: Κλειστά τα σχολεία από αύριο και για τρεις ημέρες στα σχολεία της Θεσσαλίας

24.09.2023 16:26
sxoleia

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στη Θεσσαλία από τις 25 ως τις 27 Σεπτεμβρίου ενόψει της νέας κακοκαιρίας, που αναμένεται από αύριο Δευτέρα.

Η απόφαση ελήφθη μετά τη νέα ευρεία σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία, παρά το γεγονός ότι είχε γίνει γνωστό νωρίτερα την Κυριακή πως αύριο Δευτέρα θα χτυπήσει πρώτη φορά για φέτος το κουδούνι στα σχολεία της περιφέρειας.

Στη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας αποφασίστηκε να μη λειτουργήσουν, κατά περίπτωση και οι δημόσιες υπηρεσίες στην Περιφέρεια Θεσσαλίας τις ημέρες Δευτέρα – Τρίτη και Τετάρτη.

«Τηλεκπαίδευση όπου είναι εφικτό» – Η ανακοίνωση του Δήμου Τρικκαίων

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι με απόφαση του Δημάρχου Τρικκαίων Νίκου Σακκά, λόγω προβλεφθείσας επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών

  1. Τη Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη 25, 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2023 θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης στα όρια του Δήμου Τρικκαίων. Η απόφαση λαμβάνεται για προληπτικούς λόγους.
  2. Οι Δομές του Δήμου για παιδιά και βρέφη (παιδικοί σταθμοί, βρεφικοί σταθμοί, βρεφονηπιακοί σταθμοί, ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ ΜΕΑ) θα λειτουργήσουν μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου. Δε θα λειτουργήσουν από την ίδια ώρα μέχρι και την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 (πρωί και απόγευμα).
  3. Η εκπαίδευση στις σχολικές μονάδες θα γίνει με βάση τις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας, όπου είναι εφικτό με τηλεκπαίδευση. Οι αποφάσεις αναμένεται να γνωστοποιηθούν.
  4. Με νέα απόφαση και εκτίμηση της κατάστασης, θα γνωστοποιηθεί εγκαίρως, η συνέχεια της διδασκαλίας στα σχολεία του Δήμου μας.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλία: Συνεργεία του Στρατού καθαρίζουν πληγείσες περιοχές – Σε ετοιμότητα για το νέο κύμα κακοκαιρίας

Εισαγγελία Εφετών Αθηνών: Νέα προϊσταμένη η εισαγγελέας Καλλιόπη Βαρδάκη

Αχαΐα: Μυστήριο με καταγγελία 23χρονης ότι την βίασε ο πατέρας της – Τι λένε τα μέλη της οικογένειας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46