search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:49
MENU CLOSE

Άρτα: Τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή – Επιβεβαιώνει την ομολογία του 38χρονου

27.09.2023 18:55
astinomia-new

Στο σημείο, όπου βρέθηκε η σορός, φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του ο 38χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε την Τρίτη (26/9) σε στάνη στην περιοχή Σεργούλα Φωκίδας.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του καθ’ ομολογίαν δράστη, ότι τον σκότωσε, χτυπώντας τον με μια πέτρα στο κεφάλι. 

Συγκεκριμένα ο ιατροδικαστής διαπίστωσε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από αμβλύ όργανο. Στο πόρισμά του αναφέρει πως ένα χτύπημα κοντά στον κρόταφο ήταν εκείνο που του έκοψε το νήμα της ζωής. 

Εκτιμάται επίσης ότι η δολοφονία έγινε την πρώτη μέρα της εξαφάνισης και ότι ο γιος περιφερόταν στα βουνά της Φωκίδας για έξι μέρες. 

Όπως είπε ο βοσκός που βρήκε τον 38χρονο, ο δράστης φαινόταν εξαντλημένος αλλά σε καμία περίπτωση δεν φαινόταν να έχει κάνει κάποιο έγκλημα.

«Φοβηθήκαμε ότι ήταν κλέφτης. Του είπαμε “σήκω φύγε θα πάρουμε την Αστυνομία”. Τότε μας απάντησε “πάρτε την Αστυνομία να έρθει να με πάρει”. Πήραμε την αστυνομία» είπε ο βοσκός.

«Απ’ έξω από τον στάβλο έχουμε μια περιοχή με συρματόπλεγμα, εκεί τον βρήκαμε. Μας είπε ότι διψάει και πεινάει. Μας είπε η Αστυνομία να τον παρακολουθούμε μη φύγει μέχρι να έρθει. Ήταν ήρεμος, εξαντλημένος, δεν φαινόταν για φονιάς. Εκεί που είναι το μαντρί είναι δύσβατο το μέρος, δεν ξέρω πως βρέθηκαν εκεί» ανέφερε μεταξύ άλλων ο βοσκός.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Elias: Δραματική η κατάσταση στη Βόρεια Εύβοια – Ανεβαίνουν στις ταράτσες για να σωθούν (photos/videos)

Κακοκαιρία Elias: Διακόπηκε η κυκλοφορία στο παράπλευρο οδικό δίκτυο του ΠΑΘΕ – Η κατάσταση στα Τρίκαλα

Κακοκαιρία Elias: Δοκιμάζεται η Λίμνη Ευβοίας – Η λάσπη έχει φτάσει στη θάλασσα (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:48